AktualityKomerčné články

Účinná a cenovo dostupná lekárska kozmetika môže nahradiť kozmetické salóny

poradna

Sponzorovaný článok

Pleťové masky sú dokonalým revitalizačným produktom pre našu pokožku, ktorá je každodenne vystavená stresu a negatívnym vonkajším faktorom. Dôkladné, ale jemné denné čistenie a dobrá hydratácia pomôžu vašej pokožke vyzerať zdravo a krásne. Vysokokvalitné kozmetické výrobky vybrané podľa konkrétneho typu pleti a jej hlavných problémov zachránia vašu pokožku pred škodlivými vonkajšími vplyvmi.

 

Pleťové masky sú nevyhnutnou súčasťou vašej každodennej kozmetickej rutiny. Medzi modernými pleťovými maskami nájdete veľa cenovo dostupných výrobkov s účinným zložením pre každý typ pleti, ktoré sú dobrou alternatívou k luxusným produktom. Nemusíte chodiť ďaleko – vynikajúco pomáha lekárska kozmetika. Značky, ktoré vyrábajú lekársku kozmetiku ponúkajú výrobky, ktoré sú zamerané na riešenie konkrétnych problémov a sú schopné sa s nimi efektívne vysporiadať. Vybrali sme pre vás tie najlepšie pleťové masky, ktoré vrátia vašej pokožke krásny a zdravý vzhľad. Tieto a mnohé ďalšie výrobky si môžete objednať kliknutím na link https://makeup.sk/categorys/24088/

Upokojujúca maska ​​Sensibio Mask od Biodermy

Je jednou z najlepších pleťových masiek. Dokonale upokojuje pokožku, zvlhčuje ju, vyživuje, redukuje mastný lesk a robí pokožku pevnou a pružnou. Maska je hypoalergénna, takže je vhodná aj pre ženy s citlivou pokožkou. Jej ďalším plusom je jej jemná a ľahká textúra.

Hydratačná minerálna maska Quenching Mineral Mask od Vichy

Na obnovenie normálnej vlhkosti v bunkách, musíte pravidelne používať výrobky, ktoré obnovia pružnosť, žiarivosť a sviežosť pokožky. Minerálna maska ​​od Vichy je úžasný farmaceutický prostriedok na krásu – nielen zvlhčuje, ale aj upokojuje a obnovuje pokožku.

Čistiaca maska Effaclar Unclogging Purifying Sebo-Controlling Mask Anti-Shine od La Roche-Posay

Farmaceutická kozmetika sa vyznačuje svojou účinnosťou, preto sa ženám s mastnou, zmiešanou a problematickou pokožkou odporúča čistiaca maska La Roche-Posay. Vďaka dvom typom ílu a termálnej vode maska hĺbkovo čistí ​​pokožku, absorbuje prebytočný maz a zabraňuje výskytu mastného lesku.

Maska proti začervenaniu Antirougeurs Calm Soothing Repair Mask od Avene

Vietor, mráz, slnko a teplo – všetky tieto faktory môžu spôsobiť začervenanie aj u normálnej pokožky. Antirougeurs Calm Soothing Repair Mask od Avene vám pomôže zbaviť sa červených škvŕn a okamžite odstráni pocit nepohodlia a tepla. Znižuje začervenanie, zvlhčuje, chráni pokožku a robí ju jemnou a žiarivou.

Maska na korekciu mimických vrások s extraktom z granátového jablka od D`oliva

Jedným z vynikajúcich produktov proti vráskam je maska s extraktom z granátového jablka D`oliva. Maska vyhladzuje mimické vrásky, napína kontúry tváre a zlepšuje pružnosť pokožky. Účinné látky stimulujú tvorbu a regeneráciu kolagénu a udržiavajú optimálnu rovnováhu tekutín.


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button