AktualityKomerčné články

Dokonalé zariadenia do skladu, na prácu s bremenami a optimalizáciu priestoru

poradna

Dnes je práca skladových zariadení nemysliteľná bez mechanizácie a automatizácie väčšiny procesov. Nákup alebo prenájom ďalšieho priestoru pre sklady si predsa vyžaduje značné finančné investície, preto sa vynález viacpodlažného skladovania výrobkov v paletách nad sebou stal praktickým riešením, ako ušetriť peniaze. 

Všetko, čo k tomu potrebujete je pevný a plne automatizovaný stroj vybavený špeciálnou montážnou plošinou na VZV a veľkými čeľusťami. 

Technika, ktorá šetrí čas i peniaze

Dobrý nápad a úspešná reklamná agentúra v Žiline, ktorá ho publiku adekvátne predstaví, sú v podnikaní veľmi dôležité veci. Aby sa ale tovar k zákazníkovi aj dostal, musíte mať dobré skladové zásoby a dobre premyslenú logistiku.

Na tieto účely vám najlepšie poslúži nielen množstvo informačných systémov, ale aj kvalitný vysokozdvižný vozík. Prečo? Táto technika vám a vášmu skladu šetrí čas a peniaze, zaisťuje plynulý chod dôležitých služieb s minimálnym využitím ľudských zdrojov. 

Zdvíhanie, premiestňovanie, stohovanie, nakladanie a vykladanie všetkého druhu objemného tovaru sa bez tohto zariadenia a pevných čeľustí na VZV nezaobíde.  

Všestranný pomocník

Pohodlný, efektívny a lacný vysokozdvižný vozík je nevyhnutný pre ľahkú prepravu tovaru. Kvalitné vysokozdvižné vozíky vám dnes ponúkajú aj správnu kombináciu výkonu, bezpečnosti a pohodlia, aby vám uľahčili akúkoľvek prácu s bremenami alebo ťažkým tovarom. 

Sú navrhnuté tak, aby vám umožnili prechádzať úzkym priestorom medzi regálmi, tovarom a iným skladovým vybavením, čo poskytuje vodičovi a ostatným zamestnancom skladu maximálny komfort.

Vysokozdvižné vozíky sú tiež navrhnuté s ohľadom na ľahkú obsluhu. Každý model ponúka veľké sedadlá s aktívnym odpružením, ktoré udržujú vodiča v bezpečí a pohodlí po celý deň. Hydraulické ovládače vysokozdvižných vozíkov sú vďaka týmto a iným vlastnostiam koncipované pre pohodlie a jednoduché použitie. Stačí sa o tom len presvedčiť a s vysokozdvižným vozíkom si svoju prácu v sklade uľahčiť. 


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button