Aktuality

Horoskop na jún 2021 – Yaya

poradna

Prvé dve dekády v mesiaci jún ovplyvňuje znamenie Blížencov. Toto znamenie sa spája so živlom vzduch. V tomto období sú ľudia komunikatívnejší. Dokážu viac povedať, učiť sa, poznávať a ľahšie zdolávať náročné skúšky. Žiadne prekážky nie sú také ťažké, ako sa zdajú na prvý pohľad. Je to také samozrejmé ako dýchanie. Avšak niektorí majú tú tendenciu, skomplikovať si aj jednoduché záležitosti.

Blíženci ovplyvňujú plecia, pľúca a priedušky. Neuškodí posilňovať svalovú hmotu rúk. Dýchacie problémy sú zväčša psychosomatické. Sledujte akých ľudí si púšťate do svojej blízkosti a aké názory od nich  preberáte za svoje. Je na každom z nás, či si s každým nádychom vyberieme čistú energiu a prebudíme v sebe zvedavosť, hravosť a tvorivosť.

Poslednú dekádu ovplyvňuje Rak. Spája sa so živlom voda. K životu potrebujeme rovnako ako vzduch aj vodu. Rak v nás prebúdza citlivosť a vnímavosť. Záver mesiaca má teda tendenciu riešiť všetko skôr citmi ako rozumom. Ak nemusíte, neriešte. Nechajte sa unášať prúdom. Proti prúdu to ide ťažko. Jednoduché riešenie sú preto vhodnejšie. Rak ovplyvňuje žalúdok, dvanástorník, pečeň, žlčník, hruď, mliečne žľazy a trávenie. Zamyslite sa nad tým, že žalúdok nemá zuby. Zbytočne ho preto nezaťažujte. Je na vás koho si necháte ležať v žalúdku, alebo komu dovolíte, aby vám hýbal žlčou.

        Kozorožec (22.12. – 20.1.)

V prvej dekáde budete mať dostatok energie a odvahy riešiť všetko, čo sa vyskytne. Nebude problém, riešiť to za pochodu. Pri dôležitých rozhodnutiach počúvajte svoju intuíciu. Vhodný čas je na ukončenie rôznych sporov a nedorozumení. Neopakujte stále tie isté chyby. Črtá sa úspešný osobný aj pracovný vzťah.

Odľahčite si chrbticu a krížovú oblasť. Nenakladajte si na seba viac, než unesiete. Doprajte si masáž a relax.

V druhej dekáde buďte trpezliví a opatrní. Nekonajte v afekte, ale s rozvahou a snahou pochopiť aj protistranu. Premýšľajte. Naučte sa niečo nové. V konečnom dôsledku, všetko čo sa naučíte, zužitkujete vo svoj prospech i keď nie hneď. Ak máte pred sebou skúšky, zvládnete ich bravúrne. Učenie pôjde oveľa ľahšie. Úspechy prinesie aj ukončenie a realizácia projektu. Krátkodobému chaosu a problémom okolo sa dá predísť, určením si priorít.

Nepreťažujte nervový a obehový systém.

Tretia dekáda pôjde ako po masle, ak si určíte hranice a nenecháte sa zneužívať, či zaťahovať do žabomyších vojen. Držte sa v úzadí a svojich cieľov. Zorganizujte si financie a naplánujte si výdavky. Čeliť realite sa dá lepšie, ak sa vzdáte pitvania minulosti a nepríjemných spomienok. Minulosť už neovplyvníte a s priateľmi môžete preberať aj príjemnejšie témy. Sebaľútosťou a utápaním sa vo svojich krivdách, ich môžete akurát stratiť. Potom sa už nebudete mať komu vyžalovať.

 Za zdravie zodpovedá váš mozog a preto problémy budú psychosomatické.

 

         Vodnár (21.1. – 18.2.)

Prichádza obdobie, keď si môžete vychutnať oslavy a stretnutia bez zbytočných stresov a starostí. Je načase ukončiť vlečúce sa spory a záležitosti. Zbytočne sa tým oberáte o energiu, ktorú môžete využiť na niečo zmysluplnejšie. Riešenia sú na dosah. Jednoducho – zabavte sa. Skvelá príležitosť sa objaví v láske, s perspektívou vzťahu. Trávte čas s ľuďmi, ktorí majú na vás pozitívny vplyv.

Takto sa dajú zmierniť aj zdravotné problémy, spôsobené stresom. Ak máte chuť, urobiť si potomka, podarí sa.

V druhej dekáde je vhodný čas na riešenie právnych a úradných záležitostí. Nechajte svoje túžby, emócie a potreby vyplávať na povrch. Hovorte o nich a zhmotnite ich. Aj vo vzťahoch, ak túžite po zmenách, treba sa vyjadriť. Zlou náladou a nespokojnosťou sa nič nevyrieši. Vezmite si život do vlastných rúk.

Zamerajte sa na prevenciu pohlavného ústrojenstva.

V záverečnej dekáde sa zastavte a zamyslite nad vzťahmi z minulosti. Prehodnotenie znamená poučiť sa z chýb. Pokiaľ používate stále ten istý vzorec a nič nezmeníte, nemôžete očakávať, že nový vzťah bude zrazu lepší a iný. Priaznivý čas je aj na realizáciu domu snov. Pokiaľ sa chcete osamostatniť a vyletieť z hniezda, urobte to. Prácu a kariéru riešte z dlhodobého hľadiska. Váhaním sa pripravíte o príležitosť. Odprezentujte a zužitkujte svoje nápady, ktoré otvoria nové možnosti a obzory. Ukážu nový smer.

A na túto cestu si pribaľte nejaké vitamíny a minerály. 

          Ryby (19.2. – 20.3.)

Na začiatku mesiaca sa vyskytne zaujímavý obchodný návrh. V právnych a úradných záležitostiach sa bude dariť. Harmóniu a pohodu doma i v práci zabezpečí rovnomerné rozloženie síl medzi pracovným a súkromným životom. Finančná situácia sa konečne zlepší. Ešte nie je vhodný čas na cestovanie. Môžu nastať komplikácie a preto plány radšej posuňte. Naštartujte svoju schopnosť ovládať sa. Vyhnite sa zlej nálade, frustrácii a nespokojnosti. Svet bude hneď krajší.

Odľahčite trávenie a srdce.

V druhej dekáde je vesmír naklonený riešeniu dlhšie odkladaných záležitostí. Komunikácia rôznymi spôsobmi a smermi prinesie dobré správy. Budete mať dostatok energie na zvládnutie cieľov aj problémov. Nepríjemného nadriadeného dokážete spacifikovať vecnými argumentmi a úsmevom.

Hrozí menšia operácia. Okrem toho si dávajte pozor na tlak a cievny systém.

V záverečnej dekáde mesiaca sa môžete zaujímať aj o niečo nové, čo ste doteraz neprebádali. Nikdy nie je neskoro začať. Nová perspektíva a optimizmus prinesie výdych úľavy. Vykročte odvážne na cestu a objavujte. Prítomnosť sa dá žiť aj príjemnejšie. Občas je nutné akceptovať zmeny a prijať nový smer.

Ak urobíte niečo pre seba, budete sa tešiť aj z maličkostí aj z dobrého zdravia.

 

        Baran ( 21.3 – 20.4.)

Optimizmus a motivácia prinesie do nového mesiaca pohyb, zábavu a rôzne spoločenské aktivity. Plánované cesty budú mať úspech a pri tom sa dá vždy niečo objaviť. Splňte si svoj sen. Brániť v tom vám môže len pesimizmus a napätie. Odbúrajte to, lebo to zabrzdí všetky vaše snahy a vynaložené úsilie.

Dobrú náladu môžu pokaziť aj zápaly dýchacieho systému, preto zvážte prevenciu.

V druhej dekáde sa môžete tešiť z nových príležitostí, alebo nečakaných udalostí a hostí. V práci sa stretnete s odporom a intrigami. To sú prechodné komplikácie, ktoré ako prišli tak ich môžete odstrániť. Prezentujte svoje nápady a máte dvere otvorené. Dostatok energie zabezpečí ich realizáciu. Popracujte na svojej nezávislosti a slobode ducha.

Nezabudnite na preventívnu prehliadku u zubára a opatrnosť na cestách.

Tretia dekáda otvára dvere novým začiatkom. Nevyhnutné zmeny treba akceptovať a tak sa nastaviť na ďalší pokrok. Finančná situácia sa zastabilizuje a vaše potreby sa naplnia. Môžete preto rozbehnúť rekonštrukčné práce a zveľadiť si súčasné bývanie. Pomôcť vám môžu aj nové trendy.

Pokiaľ si dáte pozor pri prenášaní nábytku, tak vášmu zdraviu nič nehrozí.

 

        Býk (21.4. – 20.5.)

  Pocítite prílev optimizmu a kreativity. Takúto inšpiráciu môžete využiť v rôznych projektoch, ktoré poslúžia aj okoliu. Dobrý pocit z toho, poteší viac, ako materiálna odmena. Všetko sa podarí. Máte na to dostatok priestoru a energie. Využite pri tom aj dostupné a užitočné informácie.

Odľahčite obehový systém, srdce a cievy.

V druhej dekáde vybavujte právne a úradné záležitosti. Nemrhajte svojím potenciálom pred ľuďmi, ktorí to neocenia a nepočúvajú. Od nich sa potrebnej pomoci nedočkáte. Zamyslite sa nad zmenou prostredia, alebo sa aspoň obklopte ľuďmi, ktorí si vypočujú vaše názory a chápu, čo tým chcete vyjadriť.  Potom sa môžete tešiť z úspechov.

Vyhnite sa zápalom močových ciest a pohlavného ústrojenstva.

Rozhodnutia, ktoré sú potrebné urobiť, riešte v 3.dekáde rozumom. Vypočujte si dobre mienené rady. Odložte svoju hrdosť a požiadajte o pomoc. Klapky na očiach rozhodne nepomôžu v tom, že získate potrebný odstup a nadhľad nad situáciou. Dobre sa rozhodnúť a zvládnuť situácie, si vyžiada vypočuť si viacero názorov. Vyberte si z nich to, čo je pre vás najvhodnejšie. Vhodný čas je aj na sebarealizáciu a expanziu. Svoje schopnosti môžete využiť aj v ďalšom vzdelávaní.

Ešte stále pretrváva hrozba zápalov, preto investujte do prevencie. Ušetríte svoje zdravie a budete sa cítiť v pohode a svet bude krásny.

 

         Blíženci (21.5 – 20.6.)

Nastal čas, kedy treba konať a vytiahnuť hlavu z piesku. Pokiaľ svoje nápady a túžby neodprezentujete, ťažko sa dokáže presadiť a zrealizovať ich. Máte dostatok energie a pridajte k nej 2 štipky motivácie a prekvapí vás, čo dokážete. Máte možnosť niečo zmeniť. Tak to urobte. Využite svoje schopnosti a silné stránky. Pokiaľ všetci budú čakať, že to niekto urobí, nič sa nezmení. Svoj osud má každý vo svojich rukách. Ukážte svetu svoju odvahu a rozum. Porazíte nepriateľov aj konkurenciu.

Svoj tlak udržte v prijateľných hodnotách a zbytočne si ho nezdvíhajte svojou tvrdohlavosťou a neústupčivým postojom. Takto sa úspešne vyhnete bolesti hlavy.

V druhej dekáde počítajte s tým, že to, čo nemá pevné základy, sa zrúti. Je to signál, že treba stavať znova, no iným spôsobom, spoločníkom, či materiálom. Nemá zmysel, narobiť sa pre krátkodobý výsledok. Pozrite sa na pyramídy, alebo čínsky múr. Poučte sa z chýb a nabudúce eliminujte riziká. Občas treba zažiť šok, aby sa človek prebral zo sna a zažil oslobodenie od nesprávnych a ubíjajúcich názorov a postojov. Akceptujte zmeny a vzdajte sa toho, čo je nefunkčné a dávno stratené. Uvoľnite sa a vyčistite si hlavu. Cez čisté okno uvidíte ďalej. Je vo vašich silách, zvládnuť to. Potom sa budete cítiť oveľa ľahšie, lepšie a spokojnejšie.

Môžete sa tešiť z príjemného ovzdušia a atmosféry. Ochránite tým svoje srdce a trávenie.

Tretia dekáda bude vyžadovať dostatok trpezlivosti ku všetkému a ku všetkým. Analyzujte a rozvážne robte ďalšie kroky. V opačnom prípade vás to vráti späť. Budete potrebovať príval energie, no dáte to. Čo vás nezabije, to vás posilní.

Zlepšené zdravie môžu narušiť menšie dýchacie problémy.

 

         Rak (21.6. – 22.7.)

Tento mesiac sa Rakom vydarí. Hneď v prvej dekáde vám hrozí menšia výhra. Kreativita posunie realizáciu projektov a predstáv doma i v práci. Využite pri tom aj praktickú stránku svojej osobnosti.

Pokiaľ nepreceníte svoje sily, tak aj zdravotný stav bude v pohode.

V druhej dekáde sa nenechajte nikým manipulovať. Počúvajte svoju intuíciu a tá bude reagovať na nečestných ľudí ako semafor. Konajte čestne a tak sa vyhnete paralýze od iných. Snaha bude odmenená a nadšenie sa vyplatí.

Život bude v rovnováhe, ak si posilníte imunitný systém. Doplňte svoj organizmus vitamínmi C, Mg, Fe a minerálmi.

  V záverečnej dekáde mesiaca si doprajte relax v podobe krátkej dovolenky a vyhnete sa vyčerpaniu a prepracovanosti. Ak sa nedostanete na dovolenku, aspoň zvoľnite tempo. Potom pôjde všetko ako po masle, len si treba rozložiť sily. Energiu využite na realizáciu túžob a snov. Nie je dôvod na stres a paniku. Uvedomte si, že pomaly sa dá zájsť ďalej. Konflikty riešte argumentáciou, nie silou. Vypočujte si všetky názory. Získajte nadhľad a slnko zas vyjde.

Takto sa podarí vyhnúť sa bolesti hlavy a chrbtice. Nezaťažujte nervový systém.

 

         Lev (23.7. – 22.8.)

  V tomto období sa Levom bude dariť najmä v citových záležitostiach. Dokážete spracovať viac emócií. Nové lásky, utužovanie partnerstva a môžu sa vyskytnúť aj flirtíky. Každému vesmír vyhovie v tom, čo chce. Všetky možnosti sú otvorené, len si treba vybrať a uvedomiť si, čo naozaj chcete a čo potrebujete. 

Do 10.6.ešte stihnete detox a ak uvažujete nad zbavením sa závislostí, podarí sa. Ďalší vhodný termín bude od 24.6. do 10.7. Nastávajú zmeny k lepšiemu a pripravte sa na pozitívne výsledky. Svojim rukám venujte väčšiu pozornosť napríklad aj relaxačným kúpeľom. Krčnej chrbtici a pleciam doprajte masáž.

V druhej dekáde sa podarí ukončiť dlhotrvajúcejšie nezhody a projekty, ktoré stále niečo brzdilo. Využite svoj potenciál a naštartujte aj projekt, ktorý bude mať ovocie z dlhodobého hľadiska. Nemusí ísť nutne o finančnú investíciu. Investícia do seba je tiež dôležitá. Môžete oprášiť bicykel, alebo sa rozhodnúť pre kultúru, či vzdelávanie. Neodkladajte tieto rozhodnutia. Riešte všetko, čo príde za pochodu a tým si ušetríte energiu do budúcna.

Psychosomatickým ťažkostiam sa vyhnete, ak odbúrate stres a nezaťažíte tým nervový systém.

V záverečnej dekáde riešte vzťahy. Pokiaľ si určíte hranice, tak sa vám podarí so všetkými vychádzať v pohode. Na názorové nezhody si treba pripraviť vhodné argumenty a nenechať sa zatiahnuť do konfliktov. Pozitívne myslenie je polovica úspechu k lepšiemu výsledku. 

Ohrozená bude hlava, krk nos a uši.

 

       Panna (23.8. – 22.9.)

Kochajte sa prírodou, krásou a inými milými drobnosťami, ktoré vás nadchnú. Oddýchnite si od práce a bežnej rutiny. Pribudnú vám noví priatelia, známosť či členovia domácnosti. Venujte sa svojim záujmom. Vo svojej komfortnej zóne sa síce cítite bezpečne, no krátky výlet, alebo dovolenka oživí vyblednuté farby. Dariť sa bude aj po materiálnej stránke. Nová príležitosť, či uznanie v súčasnej práci prinesie zaslúženú odmenu. Je čas vyhrievať sa na slniečku.

Odľahčite svoj nervový systém.

V druhej dekáde si dokončíte rozpracované záležitosti. Ukončite spory a predchádzajte nedorozumeniam. Sklamanie a zrada, s tým sa dnes stretávame bežne, no aj s takýmito aspektmi sa treba vysporiadať.

Čisté úmysly a pohoda posunie zdravotný stav k lepšiemu.

V závere mesiaca má všetko pozitívny vývoj. Zabudnite na obavy a úzkosť. Vytesnite stres. Nie je dôvod. Všetko sa vyvíja tak, ako sa má. Nastalo priaznivé obdobie na zveľaďovanie domova, rekonštrukciu, alebo nákup nových doplnkov. Nezadaným sa črtá nový perspektívny vzťah.

Práca je tiež ohodnotená podľa vašich predstáv a ak si dáte pozor na hlasivky a hrdlo nič nezabráni príjemnému prežitiu tohto mesiaca v pohode.

          Váhy (23.9. – 23.10.)

  Začiatok mesiaca predstavuje tanec na tenkom ľade. Dôležité je uvedomiť si, ktorým smerom sa dá uberať čo najbezpečnejšie. Svoj vnútorný boj vníma aj vaše okolie. Situácia je vážna, no prispela k tomu vaša nerozhodnosť. Potrebujete záchranné lano, no vaša hrdosť, či tvrdohlavosť bráni záchrannej akcii. Zastavte sa a vydolujte svoje pozitívne myslenie. Na konci tunela je vždy svetlo, aj keď je zamračené. Naučte sa trpezlivosti a akceptujte zmeny. 

Odbúrajte nepokoj a pomôže to aj vašej chrbtici.

V druhej dekáde je dôležité určiť si ciele, priority a pravidlá. Medzi mantinelmi je predsa len bezpečnejšia zóna. Sústredeným sledovaním cieľa sa vyhnete komplikáciám. Neuváženým postojom k financiám, si môžete spôsobiť stratu. V pracovnej oblasti sa môžete tešiť na úspechy.

Odľahčite svoj nervový systém.

V záverečnej dekáde je vhodný čas na zbavenie sa rôznych závislostí a detox od 24.6.-10.7. Aj financie treba korigovať. Obchodné ponuky a transakcie si preverte a až potom sa rozhodnite. Nie všetky ponuky sú čestné. Potom už je neskoro pitvať, strata sa nevzkriesi.

Dajte si pozor na močové a pohlavné orgány. Môžu sa objaviť aj problémy so srdcom.

         Škorpión (24.10. – 22.11.)

  Slnečné a príjemné dni si môžete pokaziť tým, že sa necháte zatiahnuť do konfliktu, alebo vami bude manipulovať okolie. Vo vašom vlastnom záujme sa chráňte. Následkom toho môže byť zármutok a sklamanie. Zoči-voči sa konfrontujte so situáciou a nekazte si ďalší deň. V zamestnaní hrozí kríza.

Hrozia rôzne zápaly, záťaž pocíti aj štítna žľaza a dýchací systém.

V druhej dekáde nastanú problémy v komunikácii. Snažte sa viac počúvať a menej kričať. Takto zachránite aspoň niečo. Vzťahy sú dôležité, pokiaľ za sebou necháte spúšť , už sa nič nedá do pôvodného stavu. V konečnom dôsledku doplatíte na to tým, že zostanete akoby v karanténe. Človek je tvor spoločenský a potrebuje mať okolo fungujúce vzťahy a ľudí, ktorí majú pozitívny vplyv, vedia počúvať a postrčiť, ak je to potrebné. Vzťahy, ktoré sú neperspektívne sa zrútia ako domček z karát. Poďakujte za to, že ste sa od nich niečo naučili a ďalej sa už na nich neviažte. Udržujte rovnováhu a nastane pohyb správnym smerom. Hrozí napätie a rivalita v pracovnom prostredí a možná je aj strata zamestnania.

Postihnuté oblasti budú žalúdok, pečeň, žlčník a trávenie.

Záverečnú dekádu nepremárnite sebaľútosťou. Prestaňte sa utápať v svojich krivdách a začnite konať. Pokiaľ budete sedieť na lavičke a nepostavíte sa z nej, tak sa nikto nepríde spýtať, či chcete niekam ísť. Čas je vzácny a preto ho nenechajte bezcieľne odísť. Preto sa rozhodujte hneď a neodkladajte to na neskôr. Každé zaváhanie ovplyvní výsledok a keď rozhodca odpíska koniec, príležitosť dať gól už nie je.

Viac optimizmu a motivácia vám určite zlepší skóre a aj zrak. A začnite tým, že si nazbierate sezónne zdroje vitamínov.

 

        Strelec (23.11. – 21.12.)

Trpezlivosť, analýza a kontrola neistých faktorov povedie k jasnejšiemu výsledku. Určite si priority a hranice. Sebaovládanie a schopnosť prispôsobiť sa, zmierni ostré hrany. Tieto hrany sú väčšinou vytvorené slovami a emóciami, ktoré bolia. Zachovajte chladnú hlavu a prípadne rátajte do 10, kým niečo poviete. 

Emocionálny šok môže zapríčiniť bolesť hlavy, chrbtice, vyčerpanosť, stratu energie a psychické problémy.

V druhej dekáde sa snažte obklopiť pozitívnymi ľuďmi. Do cesty vstúpia aj ľudia, ktorí majú tie isté problémy, alebo ich už prekonali. Počúvajte a riešenie sa objaví. Všetko čo nemá pevné základy sa zrúti pri dnešných poveternostných podmienkach a na tom mieste sa dá postaviť niečo nové a trvalejšie. Všetky vzťahy, či už osobné, alebo obchodné sa vyčistia a zostanú len tie, čo odolajú silným nárazovým vetrom. Treba prijať situácie a ísť ďalej. Každý tunel má začiatok i koniec. Závisí od každého človeka, ako sa rozhodne, akú rýchlosť zaradí na začiatku tunela .

Na cestách nezaškodí viac opatrnosti. Trochu vitamínov zo sezónneho ovocia a zeleniny urobí dobre celému organizmu. Zamerajte sa na C, Mg a Fe.

Záver mesiaca je už stabilizovaný a preto aj optimistickejší. Nastáva pohoda a harmónia, nová príležitosť a finančné zlepšenie. Nezabúdajte na nastavené hranice a limity. Sústreďte sa na praktické záležitosti a naplánujte aktivity. Je čas pre prítomnosť, v ktorej riešite budúcnosť. Svojím odhodlaním a schopnosťami urobíte ďalšie kroky.

Ohrozené je močové a pohlavné ústrojenstvo.

Každé srdce má svoj jedinečný rytmus a každá duša má svoju vlastnú melódiu. Každé milé slovo pôsobí ako pohladenie duše a liek na srdce.

Práve preto nebuďte teraz ticho. Práve preto povedzte svojej rodine, blízkym a známym ako veľmi ich máte radi. Oceňte, milujte a rešpektujte ľudí, ktorí sú drahí vášmu srdcu. Život je prchavý a každý jeho okamih je vzácny.

   Práve v poslednej dobe každý stratil niekoho a už nevyjadríte, to čo ste nestihli povedať.

   Želám všetkým, aby ste nezmeškali tie vzácne okamihy.

Vaša Yaya


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button