AktualityKino Tekov
Populárny článok

Program kina Tekov Zlaté Moravce na marec 2023: Bella a Sebastián, Villa Lucia, John Wick 4 a Invalid.

poradna

Kino Tekov Zlaté Moravce plánuje na marec 2023 širokú ponuku filmov pre svojich divákov. Medzi najnovšími titulmi nájdu návštevníci aj tieto filmy ako “Bella a Sebastián: Nová generácia”, “Villa Lucia”, “John Wick 4” a “Invalid”.

Bella a Sebastián: Nová generácia” prinesie pokračovanie dobrodružstiev mladého Sebastiána a jeho psa Belly, ktorí sa ocitnú v nebezpečnom prostredí, kde musia prekonať rôzne prekážky a nebezpečenstvá.

Villa Lucia” Táto komédia rozpráva príbeh trojice kamarátov, ktorých ešte aj po tridsiatke spája spomienka na spolužiačku zo strednej školy, Luciu Renerovú. Sú tu vtipné, hláškami okorenené dialógy a situácie, ktoré diváka určite rozosmejú.

John Wick 4” Zbesilú jazdu od New Yorku cez Paríž, Osaku až po Berlín si nenechajte ujsť! V štvrtej kapitole John Wick možno konečne unikne svojim nepriateľom.

Invalid” Nová slovenská čierna komédia je zaplnená originálnymi postavami, jedinečným príbehom a hlavne vtipnými autentickými dialógmi a replikami.

Všetky tieto filmy sú plné akcie, napätia, humoru a emocionálnych momentov, ktoré vás určite nenechajú chladnými. Kino Tekov Zlaté Moravce sa teší na vašu návštevu a verí, že si z ponuky na marec 2023 vyberiete práve ten správny film pre seba.

Kompletný program kina Tekov na marec nájdete tu ?

Program Kina TEKOV


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button