Aktuality

Nové vybavenie v Mestskom stredisku kultúry a športu

poradna

Zlatomoravecké Mestské stredisko kultúry a športu sa môže pochváliť novým osvetlením a ozvučením. Príspevková organizácia mesta získala na tento projekt dotáciu.

O získaní dotácie informovala Miroslava Kováčová, vedúca Oddelenia strategických činností na Mestskom úrade v Zlatých Moravciach. „Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR, v zastúpení Ministerstvom kultúry SR, poskytlo Mestskému stredisku kultúry a športu v Zlatých Moravciach nenávratný finančný príspevok vo výške 199 230,15 eur na projekt „Podpora udržateľnosti a odolnosti kultúrnych inštitúcií v súvislosti s pandémiou COVID-19“,“ uviedla. 

Ako ďalej povedala, projekt bol zameraný na výmenu a doplnenie svetelného scénického vybavenia so zachovaním pôvodných elektrických rozvodov a doplnenie kvalitného zabudovaného ozvučenia a inštaláciu germicídnych žiaričov do priestorov sály a šatní. „Celkové náklady projektu predstavujú sumu 239 675,04 eur,“ dodala Kováčová. 

„Sme veľmi radi, že sa nám podarilo získať túto dotáciu a zrealizovať daný projekt. Návštevníci Mestského strediska kultúry a športu budú mať vďaka projektu oveľa väčší kultúrny zážitok, čo sa osvetlenia i zvuku týka. Okrem toho pribudli i germicídne žiariče, ktoré budú zabezpečovať ochranu pred šírením vírusov a baktérií v sále i v šatniach,“ povedala riaditeľka MSKŠ Simona Holubová. 


Peter Klimant


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button