Komerčné články

Trendy farby, ktoré budú najbližšie roky dominovať

Farba je neoddeliteľnou súčasťou nášho života a prostredia, v ktorom žijeme. Má silu ovplyvňovať naše nálady, vyvolávať emócie a dokonca ovplyvňovať naše rozhodnutia. V oblasti interiérového dizajnu a dekorácií môže správny výber farby výrazne ovplyvniť vytvorenie príťažlivého a atraktívneho priestoru. 

Trendy vo svete farieb sa každým rokom neustále vyvíjajú a predstavujú nám množstvo módnych a štýlových odtieňov, ktoré majú potenciál dominovať v nasledujúcom období. Dekoračné San Marco farby vám vždy ponúknu len tie najmodernejšie.

Pastelové farby

Interiérovému dizajnu a dekoráciám dominujú v súčasnosti pastelové farby, ktoré sú moderné a zároveň nadčasové. Jedným z takýchto odtieňov, ktorý získava na popularite, je pastelová zelená (šalviovo zelená), hnedá a telová (nude) farba. Šalviovo zelená je ideálna pre tých, ktorí túžia po dotyku prírody vo svojich obytných priestoroch. Tento odtieň je harmonickou zmesou sivej a zelenej, ktorá vytvára jemný, upokojujúci efekt. Dobre sa kombinuje s rôznymi dekoratívnymi farbami, čo z nej robí vynikajúcu voľbu do interiéru. Na Delap.sk nájdete tú správnu pre vašu domácnosť. 

Zemité farby

Farby ako béžová, sivá a biela nikdy nevyjdú z módy vďaka svojej univerzálnosti a schopnosti dopĺňať rôzne štýly a prvky. Tieto farby poskytujú dokonalé plátno pre kreativitu a umožňujú majiteľom domov experimentovať s rôznymi dekoratívnymi farbami a textúrami.

Tieto jemné, neutrálne a zemité farby vyžarujú pocit pokoja a vyrovnanosti, vďaka čomu sú ideálne do spální, obývacích izieb a dokonca aj do kuchýň. Vďaka svojej univerzálnosti ide o módne a štýlové farby, ktoré by mohli dominovať aj v nasledujúcich rokoch.

Aj napriek tomu, že svet interiérového dizajnu sa naďalej neustále vyvíja a mení, tieto farby zostanú obľúbené medzi majiteľmi domov aj dizajnérmi pre ich nadčasovú príťažlivosť a všestrannosť. Nezabúdajte však na to, že trendy by nemali byť vašou mantrou a pri farebnom rozhodovaní by ste vždy mali dať na svoje preferencie.


Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button