Aktuality

Nová riaditeľka Službytu

poradna

Od 1. marca došlo k zmene vo vedení mestského podniku Službyt. Novou poverenou riaditeľkou sa stala Ing. Mária Sýkorová. Narodila sa v roku 1957 v Brezne. V rokoch 1972 – 1976 absolvovala Strednú priemyselnú školu chemickú v Banskej Štiavnici a v rokoch 1976 – 1981 pokračovala v štúdiu na Chemicko-technologickej fakulte Slovenskej vysokej školy technickej v Bratislave. Po skončení štúdia pracovala v Milexe Levice, Hydrostave Mochovce a od roku 1991 na Krajskom úrade životného prostredia Nitra, pracovisko Zlaté Moravce. V rokoch 1991 – 1995 ako vedúca oddelenia štátnej ochrany prírody a odpadového hospodárstva, a od roku 1996 bola odborným radcom na úseku odpadového hospodárstva.

Ing. Mária Sýkorová je vydatá, s manželom Petrom zamestnaným v ENEL Slovenské elektrárne Mochovce, majú dve už dospelé dcéry Zuzanu a Luciu.

Vo voľnom čase najradšej relaxuje pri športe – turistika, plávanie a lyžovanie, čítaní kníh, či v v záhradke pri pestovaní kvetov.

Nová poverená riaditeľka k svojmu menovaniu hovorí: „Moje prvé kroky patria oboznámeniu sa s chodom a problematikou podniku. Určite budem v dohľadnej dobe riešiť otázku nájomných zmlúv na Ulici 1. mája, vymáhanie pohľadávok od neplatičov a firiem a dohliadnem na správne vyúčtovania za rok 2010.“

Mgr. Peter Sendlai, doteraz poverený vedením Službytu, bol vymenovaný za vedúceho bytového hospodárstva.

[hr]

-r-

 

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button