Aktuality

Pracovná sobota v Zlatých Moravciach

poradna

Predpovedaný dážď naše mesto obišiel a tak naši rómski spoluobčania ukázali, že sa naozaj práce neboja a že im na svojom bývaní záleží. Veľmi vďačne a do veľkej miery dnes prispeli k poriadku v našom meste. Pred ich bytovkami na ulici 1. mája sa rozmiestnilo niekoľko veľkoobjemových kontajnerov. Najmenej dvanásť sa ich do jednej hodiny poobedia vyviezlo úplne plných, kopou nepotrebných vecí z okolia, pivníc, chodieb aj bytov. Len v poslednej chvíli si pracovník TS všimol, že v tej hŕbe odpadkov si spokojne vylihuje malý róm a upozornil na neho výkrikom, aby nebol úplne zasypaný ďalšou várkou smetí. Spestrením pracovnej soboty bol kotlíkový guláš, ktorý osobne servíroval primátor. Poďakovanie patrí nielen rómom a vedeniu mesta Zlaté Moravce, ale hlavne pracovníkom Technických služieb, Službytu a všetkým, ktorí sa dnes aktívne do tohto projektu zapojili a z pracovných povinností vyrobili príjemne prežitý deň.

Skúsenosti všetkých s čistotou prostredia sú rovnaké. Určite sa ľahšie dýcha a krajšie žije, ak existujete v peknom prostredí. Hoci je dnes už po dávno avizovanej akcií, treba zotrvať v rovnakých frekvenciách. Presne v tých istých, v akých posledné týždne fungujú kompetentní zamestnanci mesta Zlaté Moravce, detí v školách pri zbieraní odpadkov, dnes rómski spoluobčania a všetci tí, ktorým je starostlivosť o poriadok samozrejmosťou.

[nggallery id=28]

[hr]

-lr-

 

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button