AktualityChyzerovce

Druhé výročie založenia občianskeho združenia „Chyzerovce“

poradna

Dňa 27.3.2011 sa konala v kultúrnom dome v Chyzerovciach, druhá výročná schôdza občianskeho združenia „Chyzerovce“. Od jeho založenia, 21.3.2009, uplynuli 2 roky.

Priebeh celej schôdze bol pokojný, vo veľmi priateľskom duchu a príjemnou atmosférou sa šírili tóny ľudovej muziky, o ktorú sa postaral Jozef Sýkora.

Program výročnej členskej schôdze pod vedením Jozefa Tonkoviča okrem iného obsahoval i revíznu správu o doterajšom hospodárení. Tonkovič spomínal a hodnotil všetky akcie počas uplynulých 2. rokov existencie združenia. Ďakoval všetkým sponzorom a ostatným, ktorí sa aktívne podieľali na všetkých projektoch, akciách a tak dopomohli k zveľadeniu kultúrneho domu v Chyzeroviach a dianí v ňom. Združenie žije len zo sponzorských darov a zo zisku z vlastných iniciatív. Jeho príjmy za rok 2010 boli 3524 eur a výdavky 3521 eur. Preto sú spokojní, že každý cent bol použitý na správnu vec, k spokojnosti všetkých občanov Chyzeroviec.

Na schôdzi bol prítomný aj jeden zo sponzorov p. Dobiš, AD- spektrum, ktorému sa rovnako poďakovalo za sponzorskú pomoc združeniu.

Schválil sa plán hlavných úloh na rok 2011, prebehla voľba výboru a revíznej komisie a pred záverom sa do diskusie prihlásili: Ivan Debnár, ktorý opomenul 2% z daní pre združenie, Némová Emília prišla s nápadom na založenie krúžku šikovných rúk pod vedením p. Pilčíkovej, a Alexandra Palušová vyzdvihla poriadok a čistotu v mestskej časti Chyzerovce a pripomenula občanom ako sa všetci majú zapájať aj do týchto aktivít, pretože je to vizitka všetkých chyzerovčanov.

Počet členov občianskeho združenia „Chyzerovce“ je 106. Na schôdzi bola prítomná nadpolovičná väčšina členskej základne a preto bola uznášaniaschopná.

Všetky body programu boli jednomyselne schválené a na záver sa predseda Tonkovič znovu vrúcne poďakoval všetkým za účasť, za aktivity, za sponzorské dary, za pomoc a schôdzu ukončil.

[nggallery id=31]

[hr]

-lr-

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button