AktualitySamospráva

Mesto Zlaté Moravce – víťaz súťaže vyhlásenej Ministerstvom práce, soc. vecí a rodiny SR

poradna

Dňa 30. mája 2011 sa konala v Miestodržiteľskom paláci, na Hlavnom námestí 8 v Bratislave, konferencia „Prínosy a benefity služieb a starostlivosti“ (Služby zamerané na zosúladenie pracovného, rodinného a osobného života). Usporiadateľom celej akcie bolo Ministerstvo sociálnych vecí a rodiny SR, odbor rodovej rovnosti a rovnosti príležitostí.

Konferencia bola spojená so slávnostným ocenením víťazov jubilejného 10. ročníka súťaže „Zamestnávateľ ústretový k rodine, rodovej rovnosti a rovnosti príležitostí“.

Mesto Zlaté Moravce sa tejto súťaže zúčastnilo a dostalo špeciálne ocenenie v zastúpení Nitrianskeho samosprávneho kraja.

Za komplexnú podporu prorodinnej politiky (5 „mestských“ materských škôl), za prorodinné akcie pre obyvateľov mesta i pre zamestnancov a zamestnankýň, za využívanie flexibilných foriem organizácie pracovného času, za podporu enviromentálnych aktivít a firemnej filantropie, ako i zámer projektu uľahčujúci návrat žien z materskej dovolenky.

Cenu a krásnu honosnú kyticu odovzdal Ing. Petrovi Lednárovi, CSc. ako i ostatným víťazom podpredseda vlády a minister práce, sociálnych vecí a rodiny SR – RNDr. Jozef Mihál, za prítomnosti štátnej tajomníčky MPSVR SR Lucii Nicholsonovej.

Slávnostným ceremoniálom ako aj celým priebehom konferencie nás slovom sprevádzala Andrea Pálffy-Belányi s hudobným bonbónikom v podaní dvoch huslistiek „Musica Domestica“.

[nggallery id=73]

[hr]

-lr-

 

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button