AktualityPodujatiaSamospráva

PHOTOMISS Zlaté Moravce v TeKOVE

poradna

Český umelecký fotograf Milo Zmrzlý, Obchodný dom TeKOV a Mesto Zlaté Moravce spolupracujú na spoločnom projekte PHOTOMISS Zlaté Moravce.

Súťaž bola vyhlásená na internetových stránkach a v týchto dňoch prebieha formou castingov v Tekove (4. júna 2011, do 12°°hod), vo večerných hodinách pokračuje návštevou podnikov – CLUB 107 (22:30 hod – 23:30 hod), AVALON (23:45 hod. – 0:45 hod.).

V pondelok večer prebehne uzávierka prihlášok a určí sa 10 finalistiek + dve náhradníčky.

Akcia vyvrcholí 24. júna 2011 veľkým finále o 15°°hod. s kultúrnym programom pred obchodným domom TeKOV. Súčasťou programu bude módna prehliadka finalistiek, detská módna prehliadka, módna prehliadka pánskej konfekcie s futbalistami FC ViOn, vystúpenie speváka Bystríka, Tretina ft. Valdo a Zumba s Kikou a fotenie detí Milom.

O víťazke rozhodne porota v zložení primátora Ing. Petra Lednára, CSc., Mila Zmrzlého, riaditeľky akcie Marii Holečkovej, víťazky ročníka 2002 Photomiss ZM Lenky Vargovej a špeciálneho hosťa, ktorý je pre všetkých zatiaľ ešte prekvapením.

Víťazky budú tri + jedna, ktorú určia diváci (sympatia). Všetky získajú nafotenie profesionálneho modelingového booku a fashion story českým fotografom Milom Zmrzlým a vecné ceny.

TeKOV obchodný dom v posledných rokoch organizuje niekoľko kultúrno – spoločenských podujatí, z ktorých možno spomenúť dva ročníky Vianočného programu, ktorý sa nesie vždy v tradičnej slávnostnej vianočnej atmosfére s hudobnými vystúpeniami, vianočným punčom a medovníčkami pre návštevníkov. V zime 2010 sa konala Veľká vianočná súťaž, v ktorej bolo odmenených celkom 22 zákazníkov hodnotnými cenami. AVON ROAD SHOW, ktorá sa konala v lete 2010 patrí medzi ďalšie podujatia s pozitívnymi ohlasmi a príjemnými zážitkami.

TeKOV – obchodný dom je prvé dvojpodlažné nákupné centrum v Zlatých Moravciach s priestrannou parkovacou plochou s počtom 100 parkovacích miest. Celková rozloha Tekova je 2100m2, na ktorej sa nachádza 33 rôznych obchodov, vrátane hypermarketu LÍDL, viacerých predajní s odevmi, obuvou, kozmetikou, bižutériou a doplnkov, suvenírov, tabakových výrobkov a tlače, kníhkupectva, papiernictvom a hračkami, detského tovaru, veľkoobchodu záclon a bytových doplnkov. V rámci služieb sa u nás nachádzajú kadernícke služby, kozmetické služby, nechtový dizajn, masáže a neinvazívna liposukcia, účtovnícke služby a poradenstvo, služby stávkovania. Návštevníci majú možnosť posedieť si počas nákupov v presklenej kaviarni a cukrárni PLAZA na I. poschodí. Počas leta je otvorená vonkajšia letná terasa s talianskou zmrzlinou a občerstvením. V rámci celého I. poschodia vrátane kaviarne je pre návštevníkov sprístupnená bezplatná Wi – FI zóna a sedadlá pre užívateľov internetu.Novinkou sú zákaznícke karty, ktoré plánujeme uviesť do obehu v priebehu mesiaca.

Informácie o aktuálnych zľavách, akciách a ďalších novinkách v obchodnom dome TeKOV, nájdete na www.odtekov.sk alebo na sociálnej sieti Facebook “OdTekov ZlatéMoravce”.

[nggallery id=75]

[hr]

-lr-

 

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button