AktualityPodujatia

SÚŤAŽ PHOTOMISS MÁ SVOJICH 10 FINALISTIEK

poradna

V pondelok 6. júna bol o 12:00 hod. ukončený príjem prihlášok na súťaž PHOTOMISS Zlaté Moravce – 1. ročník. Celkovo bolo prijatých 97 prihlášok, z toho 61 dievčat potvrdilo svoju účasť v súťaži vyplnením sprievodného formulára. Nádejné photomissky boli krásne, rozhodovanie bolo preto náročné. Výber desať finalistiek a dvoch náhradníčiek bol prevedený komisiou, ktorá pozostávala z fotografa, riaditeľky súťaže, zástupcu zahraničnej modelingovej agentúry, asistentov castingov, stylistky a hairstylistu.

V priebehu nasledujúcich týždňov sa bude konať individuálna skúška oblečenia na módnu prehliadku, modelingovej chôdze a hairstylingovej konzultácie s každou finalistkou. Na základe výsledkov skúšok bude rozhodnuté, či sa finále zúčastní všetkých 10 finalistiek alebo niektorá z finalistiek – náhradníčiek.

Na slávnostnom finále 24. júna pre TeKOV – obchodným domom budú porotou vybrané 3 víťazky – PHOTOMISS, dve vice PHOTOMISS a diváci zahlasujú za PHOTOMISS SYMPATIA. Vítazky získajú fotenie fashion story a modelingových bookov Milom Zmrzlým a ďalšie vecné ceny. Vyhlásená bude taktiež PHOTOMISS FACEBOOKU, ktorá získa najviac hlasov v skupine PHOTOMISS Zlaté Moravce – 1. ročník.

 

Finalistky:

[nggallery id=80] [hr]

 

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button