AktualityPodujatia

Benefičný festival „Nádej a šanca“

poradna

Úžasná myšlienka predsedníčky a zakladateľky organizácie Ochrany zvierat Dogs care na Slovensku Diany Truchlíkovej, s podporou Mesta Zlaté Moravce a množstvom sponzorov, odštartovala nultý ročník projektu na podporu, záchranu a zlepšenie životných podmienok psíkov v zlatomoraveckom útulku, formou benefičného festivalu.

Ani nepriaznivé počasie neprekazilo veľkolepý projekt „Hope & Chance“.

Aj napriek v poslednej chvíli avizovanej zmeny miesta, priestorov a času koncertu, bola účasť priaznivcov vystupujúcich kapiel a dobrodincov milujúcich psíkov celkom slušná (takmer 500 ľudí).

Hoci pôvodne plánované miesto – amfiteáter ponúkalo možnosť umeleckého zážitku z prác „Grafiťákov“, vyvážením a zároveň spestrením programu v uzavretom priestore v Športovej hale v Žitavanoch bolo bohaté zastúpenie hudobných skupín rôznych štýlov muziky.

Mali ste možnosť vidieť známu kapelku Smola a hrušky, kapely stoiČOstoi, Bačovu fujaru, Ens, Mukatado, Jadro veci, Malý priestor, Asv + dj Šupo, Lav, Pns, 2H+. O kvalitnú bodku za všetkým, sa postaral posledný hosť bohatého programu, dlho očakávaný do neskorých nočných hodín – Majk Spirit.

L. Rosinská

[nggallery id=119]

[hr]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button