Aktuality

Kanálové poklopy na „prvomájovke“ naopak

poradna

 

 

Druhý júlový týždeň prebieha prerábka kanálových odtokov na ulici 1. mája v Zlatých Moravciach, s pomocou Mestského podniku Technických služieb.

Na vzniknutý dlhodobo trvajúci problém upozornil občan z Duklianskej ulici, na zasadnutí Mestského zastupiteľstva.

Tridsaťjeden odtokov v ceste od Mestského úradu po most ponad rieku Žitavu, bolo pri výstavbe cesty osadených naopak (mriežkovanie v smere jazdy dopravných prostriedkov).

Pre motorové vozidlá žiadny problém, no ak by kanálom prešiel bicykel , problém by vznikol. Otázka času, keď sa niekomu bicyklové koleso zasekne do mriežok kanalizácie, nehoda je na svete a s ňou veľmi pravdepodobné ublíženie na zdraví.

S týmto nešťastným riešením kanálových poklopov na ulici 1. mája existuje mesto Zlaté Moravce večnosť, od výstavby tejto cesty.

Hoci na nedostatky „prvomájovky“ občania poukazujú dlhodobo, vrátane staviteľov ViOnu počas jej poslednej rekonštrukcii, doteraz ani jedného bývalého vedenia Zlatých Moraviec nebolo snahou tieto závady odstrániť.

Pri toľkých nedoriešených veciach z predchádzajúcich období už ani nemá význam hľadať vinníka v minulosti.

Podstatné je, že sa nad ničím nehodí rukou a že sa vzniknuté problémy riešia.

L. Rosinská

[nggallery id=116]

[hr]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button