Aktuality

Nový riaditeľ Športovísk

poradna

www.zlatemoravce.info

Od 7. júla 2011 post riaditeľa Mestského podniku Správy športových zariadení patrí Mgr. Mariánovi Kérymu.

Marián Kéry sa narodil 6. februára 1978 a pochádza z Červeného Hrádku, kde pôsobí už tretie volebné obdobie ako poslanec Obecného zastupiteľstva. V rokoch 2002 – 2006 bol zástupcom starostu tejto obce a od roku 2005 je poslancom Nitrianskeho samosprávneho kraja (člen komisie dopravy a komisie regionálneho rozvoja).

Študoval na Gymnáziu J. Kráľa v Zlatých Moravciach a následne na to na Filozofickej fakulte UKF v Nitre, ktorú v roku 2004 úspešne ukončil.

Pracoval ako pedagóg na Gymnáziu v Zlatých Moravciach a na Základnej škole v Červenom Hrádku, v rokoch 2007 – 2011 na Katastrálnom úrade v Nitre.

V rokoch 2004 až 2010 bol futbalovým rozhodcom Slovenského futbalového zväzu (1.ligy).

Jednou z jeho záľub je šport, no rovnako má rád históriu, politiku a cestovanie.

Marián Kéry má svoje plány a predstavy o riadení podniku Správy športovísk. Viditeľnejšie a využiteľnejšie však budú až po transformácii mestských podnikov. Je presvedčený, že zlúčenie dvoch podnikov, ktoré spájajú podobné aktivity, bude najvhodnejším a veľmi perspektívnym riešením do budúcna s prínosom mestu Zlaté Moravce. Ako sám vraví: „Šport a kultúra by mali byť pod jednou strechou“. To sa týka aj Zimného štadiónu, ktorý v súčastnosti spadá pod Technické služby.

Kým tieto zmeny nastanú, bude do tej doby pokračovať vo vedení podniku zabehnutým systémom s jeho minimálnymi zásahmi.

L. Rosinská

[hr]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button