Aktuality

Už nenaprší ani do šatní zimného štadiónu

poradna

Pri pohľade na takmer všetky budovy v Zlatých Moravciach, ktoré sú v správe Mesta získate sami svoj názor o hospodárení predchádzajúcich vedení.

Postupne krôčik po krôčiku, za stále ťažkej finančnej situácii, sa primátor mesta Zlaté Moravce Peter Lednár snaží podávať „prvú pomoc“ najaktuálnejším problémom. Jedným z nich je Zlatomoravecký zimný štadión. Budova, ktorá je jeho súčasťou, a ktorá do dnes bola ďalšou z radu časovaných bômb v tomto meste, dostala novú strechu. Tá stará sa podpísala pod tak dezolátny stav celého objektu, že sa už prakticky nedal využívať.

Do vnútra zatekalo, múry plesniveli, omietky opadávali a budova chátrala. Znovu primátorov zásah „o 5 minút 12“ aby sa na poslednú chvíľu niečo zachránilo. Následne sa bude pokračovať s prácami v interiéri, aby mohol byť objekt znovu schopný prevádzkovania na účely, ktoré má plniť v tomto športovom zariadení.

-lr-

[hr]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button