Aktualityi-Business

VITAJTE V HP TESCO

poradna

Prestrihnutím pásky primátorom mesta Zlaté Moravce Ing. Petrom Lednárom, CSc. sa 29. septembra 2011 o 8°°hod. otvorilo nákupné centrum „Hypermarket TESCO“.

Počas programu, ktorý predchádzal slávnostnému a oficiálnemu otvoreniu, spoločnosť Tesco prostredníctvom riaditeľa HP ZM Justína Antalíka odovzdalo finančný príspevok v hodnote 700 € Opatrovateľskej službe do rúk PaedDr. Klaudii Ivanovičovej ako zástupkyni MsÚ a detské reflexné vesty, ktoré s vďakou prijala za vybranú Materskú škôlku riaditeľka Anna Zelenková.

Ceremoniál bol obohatený o milé kultúrne vystúpenie obdarovaných detí z Materskej škôlky „Dúha“ na Žitavskom nábreží, ktoré zaspievali pieseň zloženú výnimočne pre Tesco.

Prví nedočkaví nakupujúci už stáli pred Tescom takmer hodinu pred jeho otvorením, čo len potvrdilo primátorove slová, v ktorých vyjadril svoje nadšenie a spokojnosť nad zrealizovaním tohto projektu už aj v našom meste.

Len tri mesiace spätne na mieste, kde sa práve v tejto chvíli nakupuje vo veľkom, bol len prázdny pozemok a je až neuveriteľné ako rýchlo sa naše mesto mení..

-lr-

[nggallery id=153]

[hr]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button