AktualityPozvánky

Kynologický klub Zlaté Moravce

poradna

Kynologický klub Zlaté Moravce Vás pozýva na súťaž vo výkone psov ktorá bude prebiehať podľa národného skúšobného poriadku SVV1 (bez stôp) v nedeľu 9.10.2011, od 8:30 hod. v areáli klubu.

Program:

  • 8:30-8:45 hod. – zápis súťažiacich a kontrola očkovacích preukazov
  • 8:45-9:00 hod. – losovanie štartových čísiel a usmernenie súťažiacich
  • 9:00 hod. – začiatok posudzovania, nástup 1. súťažiaci

 

Súťažné disciplíny sú z väčšej časti totožné so skúškou podľa národného skúšobného poriadku SVV1, s  výnimkou pachových prác. K poslušnosti pridávame ešte cviky kladina vysoká – rebrík a plazenie, ktoré sú zo skúšky SVV2.

Obrana: ochrana psovoda –prepad, hladké zadržanie figuranta s následnou prehliadkou, jeho odzbrojením a hladkým zadržaním. Figurant bude ozbrojený palicou, údery sa budú len naznačovať.

Na súťaži nie je povolené používať hračky, jedlo, elektrický obojok, ostnatý obojok ani retiazku zapnutú na sťahovanie.

 

Uzávierka prihlášok je 2.10.2011 o 12:00 hod.

Prihlásiť sa môžete telefonicky na t.č.: 0903 111 197, alebo na mailovej adrese klubu kynologia@centrum.sk, alebo osobne na cvičisku každú nedeľu, v čase od 10:00 -12:00 hod.

Členovia klubu platia vratný poplatok 1€, nečlenovia 5€.

Veterinárne podmienky účasti: pes musí byť klinicky zdravý, musí mať platné očkovania proti besnote, minimálne 21 dní a maximálne 1 rok pred súťažou. Potvrdenie o očkovaní – očkovací preukaz –predloží každý súťažiaci pri prezentácii. Bez platného očkovania sa pes nesmie zúčastniť akcie ani ako návštevník! Voľné pobiehanie psov nie je dovolené!

 

Pre všetkých súťažiacich bude prichystané skromné občerstvenie a najúspešnejších súťažiacich odmeníme vecnými cenami. Srdečne pozývame aj nečlenov klubu.

Svoju pozvánku adresujeme taktiež všetkým milovníkom psov. Zmeňte fádnosť nedeľného dopoludnia a prežite ho v atmosfére napätia, dobrodružstva a zdravej rivality.

Súťažiť uvidíte nemeckých ovčiakov, dobermanov, rotvajlerov, holandského ovčiaka a iné známejšie aj menej známe plemená. Poučíme Vás o jednotlivých disciplínach, presvedčíte sa o ich náročnosti a zvládnutí jednotlivými súťažiacimi.

 

Viac informácii a ich aktualizácia sa priebežne dopĺňajú na stránke klubu : http://www.kynologovia.zmonline.sk

 

Paluška, predseda klubu

[hr]

 

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button