Aktuality

Učiteľky materských škôl zasadli do školských lavíc.

poradna

Stredná odborná škola technická, Ul. 1.mája 22, Zlaté Moravce v spolupráci s Metodicko-pedagogickým centrom v Nitre začala realizovať národný projekt „Vzdelávanie pedagogických zamestnancov materských škôl“ ako súčasť reformy vzdelávania.

Strategickým cieľom projektu je prostredníctvom ďalšieho vzdelávania pedagogických zamestnancov materských škôl implementovať obsahovú reformu školstva do praxe materských škôl a rozvíjať efektívny systém celoživotného vzdelávania zameraný na rozvíjanie kľúčových kompetencií pedagogických zamestnancov materských škôl v súlade s aktuálnymi a perspektívnymi potrebami vedomostnej spoločnosti.

Do projektu, ktorý bol zahájený 8.11.2011 a potrvá do marca 2012, je zapojených 15 učiteliek materských škôl zo zlatomoraveckého regiónu, ktoré sa vzdelávajú v oblasti informačno-komunikačných technológií. Výstupom ich vzdelávania bude samostatne vytvorená záverečná prezentácia.

SOŠ technická v spolupráci s Metodicko-pedagogickým centrom v Nitre pripravuje tiež vzdelávanie pre riaditeľky MŠ a ďalších pedagogických zamestnancov.

Dušan Husár – riaditeľ školy

foto: Andrej Šimek

[hr]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button