AktualityKomerčné články

Peter Vačok – stretnite sa s kandidátom 99% – občiansky hlas

poradna

Už v piatok 27.1.2012 sa v MSKS v obradnej sále, uskutoční stretnutie občanov s mužom spravodlivosti – Petrom Vačokom na tému: Bezpečné ulice miest a obcí sú zárukou kvalitného života občanov.

Polovicu profesionálneho života pôsobil ako orgán činný v trestnom konaní a druhú ako advokát. Poskytoval právne služby hlavne pri obhajobách. Dnes kandiduje za 99% – občiansky hlas.

Prečo ste sa rozhodli kandidovať do parlamentu za 99%?

„Hlavným dôvodom je nerešpektovanie zákonov a ústavy, o ktorom sa presviedčam pri mnohých svojich prípadoch a dozvedám sa o tom aj z rozprávania mnohých mojich kolegov.

Musí sa skončiť doba, v ktorej sa delíme na vyvolených a tých ostatných. Trestné konanie nemôže byť priestorom, kde sa presadzujú len vnútrostranícke a finančné záujmy. Pred ústavou a zákonmi si musíme byť všetci rovní. Myslím si, že ľuďom, ktorí tvoria hnutie 99%, ide práve o to. Táto krajina zažila v 50-tych rokoch 20. storočia strašné časy, keď sa inštitúty v trestnom konaní zneužívali na tú najhoršiu kriminalizáciu a dokonca aj na fyzickú likvidáciu politických odporcov. Je neprípustné, aby bolo trestné konanie aj v súčasnosti zneužívané a aby ho ovládali všelijaké finančné záujmy. Preto verím, že aj vďaka hnutiu 99% sa tieto deformácie podarí odstrániť.“

Ak chcete o Petrovi Vačokovi vedieť viac, príďte v piatok o 12:30 na diskusiu do MSKS, v obradnej sále.

[hr]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button