Aktuality

Protestné zhromaždenie proti spisu Gorila bude aj v Nitre

poradna

NITRA  – Protestné zhromaždenie proti spisu Gorila bude aj v Nitre. Ohlásené je na piatok o 16:00 na Svätoplukovom námestí. „Podľa oznámenia by sa malo na zhromaždení zúčastniť asi 700 ľudí, organizátorom a zvolávateľom je pán Samuel Búš,“ informoval agentúru SITA Andrej Jančovič z nitrianskeho magistrátu. Ako ďalej dodal, oznámenie bolo doručené v pondelok. Mesto zhromaždenie nepovoľuje, môže ho len zakázať, na čo v tomto prípade nebol dôvod. Pri každom ohlásenom verejnom zhromaždení samospráva spolupracuje s políciou.

V piatok by do ulíc slovenských miest malo vyjsť spolu viac ako 20-tisíc ľudí.

Na sociálnej sieti už účasť na akcii potvrdilo viac ako 1 500 ľudí. „Pochod cez mesto nahlásený nie je, a preto ani nebude súčasťou programu,“ píše organizátor na sociálnej sieti. V piatok by mali byť protesty proti Gorile aj v Bratislave, Košiciach, Žiline, Zvolene, Trenčíne a Prešove. Ich cieľom je vyjadriť negatívny postoj voči prepojeniu politikov s finančnými skupinami a voči korupcii v politike.

http://www.patriot.sk/2012/01/ulicami-bratislavy-sa-ozyvalo-dost-bolo-goril/

[hr]
obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button