AktualityPre detiŠkoly

Školský karneval

poradna

V školských zariadeniach sa v čase fašiangov organizujú detské karnevaly. Tak tomu bolo aj tohto roku 16. februára 2012 na Základnej škole Robotnícka v Zlatých Moravciach. Vyzdobená školská jedáleň sa premenila na tanečný parket s rôznymi rozprávkovými bytosťami. Bolo čo obdivovať. Deti si za pomoci rodičov vyrobili krásne masky, ktoré sú oproti kupovaným tie najcennejšie. K príjemnej karnevalovej nálade nechýbala dobrá hudba s pestrým programom, ktorého súčasťou bola aj tombola a občerstvenie.

Maškarný ples otvorila moderátorka karnevalu promenádnou prehliadkou, na ktorej predstavila každú súťažiacu masku. Všetky masky boli zaujímavé a tvorili príjemnú atmosféru kultúrneho podujatia. Niektoré mali na tvárach škrabošky, alebo si vlastnoručne vymaľovali tvár. Najkrajšie masky boli odmenené rôznymi cenami. Odborná porota mala ťažkú úlohu, pretože masky boli pekné a náročne vyhotovené. Pedagogickí pracovníci pripravili pre deti aj súťažné hry o ceny, ako podliezanie pod lanom, tanec s balónom a iné. Školský karneval priniesol deťom krásne prežité popoludnie, ale aj radosť z prichádzajúcich jarných prázdnin. Poďakovanie patrí všetkým pedagógom, rodičom, starým rodičom a priateľom školy. Vďaka patrí aj sponzorom za finančnú podporu a všetkým, ktorí prispeli k vytvoreniu príjemnej atmosféry školského karnevalu.

Anton Kaiser

[nggallery id=204]

[hr]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button