Aktuality

Novým viceprimátorom sa dnešným dňom stal…

poradna

Dňa 13. marca 2012 primátor Ing. Peter Lednár, CSc. vymenoval za svojho nového zástupcu poslanca Ing. Jozefa Škvareninu (Smer-SD,KDH,HZDS).

Jozef Škvarenina sa narodil v Zlatých Moravciach a má 39 rokov. Po Gymnáziu Janka Kráľa pokračoval v štúdiu na Poľnohospodárskej univerzite v Nitre, ktoré úspešne ukončil ako inžinier ekonómie. Jeho prvým zamestnaním bolo Stredné odborné učilište v Zlatých Moravciach, kde vyučoval ekonomiku a informatiku. Pôsobil ako vedúci odboru informatiky na Okresnom úrade práce a neskôr sa stal zástupcom prednostu Okresného úradu. Informatike a počítačom sa venuje dodnes. Okrem pôsobenia vo verejných pozíciách pôsobil v reklame a marketingu. Poslancom Mestského zastupiteľstva je už druhé volebné obdobie. Za koalíciu kandidoval ako nominant Smer-SD. V tomto volebnom období je členom Mestskej rady a predsedom finančnej komisie. Patrí medzi poslancov, ktorí hľadajú rozvážnu, v čo v najširších kruhoch akceptovateľnú dohodu o smerovaní mesta, jeho rozvoja a pri riešení každodenných problémov občanov. Jeho hobby je totožné s jeho prácou. Zaujíma sa aj o históriu a umenie. Býva v panelákovom byte na sídlisku.

Na otázku ako si predstavuje výkon funkcie zástupcu primátora odpovedal: „Je to veľká pocta a možno to súvisí s mojou doterajšou prácou v samospráve. Pri výkone tejto funkcie cítim veľkú zodpovednosť a pokoru. Dúfam, že nikoho nesklamem. Som odmalička spojený so sídliskom, preto skvalitňovanie života v tejto časti mesta je moja priorita. Dôležitými sú aj celomestské projekty, ktoré chceme v tomto volebnom cykle realizovať. Výstupmi našej práce musíme občanov presvedčiť, že sme tu pre nich a naše mesto.“

-red-

[hr]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button