AktualityPre deti

SPOLU pre naše deti a mesto!

poradna

Primátor mesta Peter Lednár podporí školopovinné deti a mládež zo slabších rodinných sociálnych pomerov majúcich trvalý pobyt v meste Zlaté Moravce.

Každý osamelý rodič, ktorý má školopovinné alebo maloleté dieťa/deti dostane Voľnú vstupenku pre rok 2012 – na športové aktivity rodiny, ktorá umožní dieťaťu, resp. deťom, spolu za doprovodu rodiča, starého rodiča, resp. staršieho súrodenca vo veku 18 a viac rokov:

15 –krát voľný vstup buď na mestské kúpalisko alebo na mestské klzisko podľa vlastného uváženia v roku 2012.

Voľnú vstupenku môžu získať aj rodičia, ktorých mesačný príjem spolu nie je vyšší ako 750 eur a majú dve a viac školopovinných alebo maloletých detí.

Podmienkami obdržania Voľnej vstupenky sú skutočnosti, že dieťa nemá v škole neospravedlnené hodiny, nie je záškolák, nemá pokarhanie riaditeľa školy alebo nebodaj zníženú známku zo správania a v tomto roku má rodina zaplatený poplatok za komunálny odpad. Ďalšou podmienkou je aj fakt, že dieťa alebo rodič nemá ani zápis vedený na polícii z hľadiska priestupku.

VOĽNÉ VSTUPENKY sa budú vydávať rodičom v zasadačke Mestského úradu od 2. 7.2012 do 13. 7.2012 v čase od 13.00 do 15.00 h, v ojedinelých prípadoch mimo uvedeného času na sekretariáte primátora na základe telefonického objednania sa.

 

HURÁ na prázdniny –Partnerstvo Mesta so súkromným sektorom

 

Primátor mesta Peter Lednár a majiteľ dopravného ihriska /Ul. 1.mája za parkom/ Milan Škorík pozývajú deti spolu s rodičmi na slávnostné otvorenie dopravného ihriska spojené s príjemnou muzikou a pohybom. Po úprave a skrášlení priestorov v zmysle zmluvy o spolupráci medzi oboma partnermi, Mestom a pánom Škoríkom, bude areál slávnostne otvorený dňa 29. 6. 2012 o 17.00 h priamo na ihrisku! Príďte naštartovať prázdniny na kolieskových korčuliach! Ihrisko bude k dispozícii aj pre cyklistov a kolobežkárov po jeho dokončení – 1. septembra.

-red-

[hr]

 

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button