AktualityPozvánky

10. POŽITAVSKÁ VÝSTAVA DROBNÝCH ZVIERAT

poradna

 

Základná organizácia Slovenského zväzu chovateľov Zlaté Moravce http://www.szchzlatemoravce.estranky.sk/ v spolupráci Mestom Zlaté Moravce Vás a už tradične pri príležitosti konania Zlatomoraveckého jarmoku pozýva na 10. POŽITAVSKÚ VÝSTAVU králikov, hydiny, holubov a kôz v dňoch 21. – 22. septembra 2012 do priestorov Mestského amfiteátra.

V tombole na Vás čakajú zaujímavé ceny!

 

Srdečne a s radosťou sa k pozvaniu pripája aj primátor Peter Lednár.

„Milí drobnochovatelia!

Som rád, že tradícia týchto každoročných výstav stále pretrváva. Ako primátorovi mesta Zlaté Moravce mi je cťou, že sa toľko dobrých ľudí stretáva pri tejto príležitosti aj tu u nás. Som toho názoru, že dobré srdce a charakter človeka sa odzrkadľuje aj vo vzťahu k zvieratám, čo znamená spojenie s prírodou. A tak sa má správne žiť.

Som presvedčený o tom, že to robíte skvele a budem aj naďalej Vaším priaznivcom.

Účastníkom tohto ročníka prajem veľa entuziazmu, lásky, síl, trpezlivosti a ďalších úspechov v tom, čo robia a vyjadrujem svoju vďačnosť nielen vystavovateľom, ale všetkým, ktorí k činnosti organizácie akokoľvek svojou podporou prispievajú.“

[hr]
obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button