AktualitySamospráva

Poďakovanie poslancom za doporučenie úveru

poradna

 

 

Záver z komisie, ktorej úlohou bolo prerokovať žiadosť o úver na investičné akcie Mesta Zlaté Moravce konanej dňa 10. septembra podľa prijatého uznesenia schváleného Mestským zastupiteľstvom o príprave podkladov, znie:

„Komisia doporučuje Mestskému zastupiteľstvu schváliť úver vo výške 1 000 000 € v banke, ktorá poskytla najvhodnejšie podmienky.“

Táto odborná komisia je zložená z členov, ktorí boli rovnako navrhnutí a následne schválení poslancami MsZ.

Včerajšieho rokovania sa zúčastnili všetci (poslanci Mgr. Pavel Šepták Ing. Viliam Rumanko a Ing. Jozef Škvarenina, hlavná ekonómka MsÚ Ing. Iveta Szobiová), okrem Mgr. Milana Galabu a PaedDr. Ľubomíra Martinku, MBA, ktorého zastúpil primátor Ing. Peter Lednár, CSc.

„Dovoľte mi, aby som znovu na margo úveru vyslovil poslancom svoju vďaku za konštruktívnu prácu, ktorá bude viesť k veľkému rozvoju nášho mesta a lepších životných podmienok pre všetkých jeho obyvateľov.“ – vyjadril svoju spokojnosť nad konečným verdiktom komisie primátor Peter Lednár.

-lr-

[hr]
obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button