Aktuality

Desiate číslo Tekovských novín v predaji

poradna

 

Milí naši verní čitatelia!

Októbrové číslo vyšlo s miernym oneskorením, vzhľadom na rozhodnutie poslancov Mestského zastupiteľstva o ich zrušení a nahradení novým periodikom s názvom Zlatomoravecké noviny.

Naša redakcia dala všetky sily dokopy a na oslovenie našich čitateľov s ich pomocou v rámci vyrobenia ankety premietanej na veľkoplošnej obrazovke počas posledného zasadnutia Mestského zastupiteľstva, Komisia kultúry a športu dňa 23. októbra rozhodla, že mestské noviny budú aj naďalej vychádzať pod názvom Tekovské noviny.

Touto cestou chcem nielen za primátora Petra Lednára, ale hlavne za náš redakčný tím znovu poďakovať za Vašu vernosť a podporu pri záchrane historického 130 ročného periodika. Pretože bez čitateľov a priaznivcov či už tlačovej alebo internetovej podoby, by sme bojovali zbytočne.

Len vy, milí čitatelia, naši kolegovia od „konkurencie“ iných televízií a periodík, a ostatní odborníci z novinárskej „branže“, sa máte právo k našej práci vyjadrovať a súdiť ju. Mestský parlament má priestor a právo na svoje vyjadrenie a adekvátne reakcie či už negatívne, alebo pozitívne aj prostredníctvom internetu, kde sa akokoľvek môže pridať k diskutujúcim a svoje rozhodnutia a svoje názory predostrieť. Presne tak, ako to robí pán primátor.

Vážení poslanci, aj Vám v konečnom dôsledku ďakujem za to, že ste rozhodli v prospech tých, ktorí si vždy s radosťou každé ďalšie číslo Tekovských novín kúpia a ktorí internetový blog zlatemoravce.info berú už ako samozrejmosť, čoho dôkazom sú úžasné čísla sledovanosti (za mesiac september – 21 872 ľudí, jedným príspevkom dokážeme osloviť 6500 čitateľov) a zvýšená predajnosť novín o polovicu.

Zo srdca všetkým, ktorí nás čítate a našu prácu si ceníte, patrí obrovské ďakujem! Ďakujem tým, ktorí nás máte radi, ďakujem aj za prejavy úcty na každej jednej akcii a dúfam, že Vám to redakcia Tekovských novín ešte dlho svojimi návštevami u Vás bude oplácať. Veľmi, naozaj veľmi si to vážime a ešte raz z celého srdca ďakujeme.

šéfredaktorka Ľubomíra Rosinská

[hr]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button