Aktuality

Poriadok s parkovaním

poradna

 Dva dni druhého novembrového týždňa od 13. 11., prebieha na námestí pred poštou a Slovenskou sporiteľňou vodorovné a zvislé značenie dopravnej premávky s vyznačením parkovacích miest. Mesto Zlaté Moravce oznamuje občanom, že uzávierka tohto objektu potrvá ešte po celý nasledujúci deň, t.j. do 15. 11. 2012.

Prvým krokom bolo vsadenie obrubníkov, ktoré sa spevňujú betónovou výplňou pre lepšie a bezpečnejšie usmernenie dopravy. Práce vykonáva špecializovaná firma Lemus a podľa návrhu referenta oddelenia dopravy MsÚ Emila Hudáka a následného schválenia projektu Dopravným inšpektorátom, vznikne 51 nanovo vyznačených parkovacích miest.

Aj keď presne a jasne definované parkovanie predchádza poriadku a sprehľadneniu v rámci plateného parkovania do budúcna, majitelia zaparkovaných motorových vozidiel v tejto zóne si môžu ešte načas vydýchnuť. Do vrecka si zatiaľ siahnuť nemusia.

-lr-

[hr]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button