AktualityPre detiPrílepyŠkoly

Kto to cinká? Kto to zvoní ?

poradna

 Už pri vstupe do priestorov MŠ Prílepy bolo cítiť slávnostnú atmosféru a výzdoba interiéru nasvedčovala tomu, že ako každý rok aj tento do našej materskej školy 5. decembra zavítal Mikuláš, aby odmenil sladkosťami deti za svoje celoročné snaženie, poslúchanie a učenie sa.

Program k besiedke nacvičili p. učiteľky Šalingová a Benčeková. Deti čakali Mikuláša z rozžiarenými očkami a peknými básničkami a piesňami, ktoré sa naučili pri tejto slávnostnej príležitosti. Predškoláci, ale aj tí maličkí svojím prednesom a spevom zaujali nielen Mikuláša, ale všetkých prítomných rodičov, starých rodičov a súrodencov. Rodičia pripravili občerstvenie pre deti a za pekný program a veselú zábavu si deti vyslúžili aj krásnu Mikulášsku tortu, ktorá veľmi chutila. Všetci prítomní sa spoločne občerstvili a za zvukov vianočných piesní sa naladili na Vianočný čas, ktorí všetci spoločne očakávame. Po vydarenej zábave deti sľúbili Mikulášovi, že budú poslušné a o rok sa stretnú zas.

Riaditeľka MŠ vyjadruje touto cestou poďakovanie všetkým rodičom, ktorí sa podieľali na príprave občerstvenia a prispeli sladkosťami do Mikulášskych balíčkov. V neposlednom rade jej vďaka patrí p. Kerešovi, ktorý svojou účasťou v úlohe Mikuláša prispel k veselej a uvoľnenej atmosfére počas celého príjemného večera.

-red-

informácie poskytla Zuzana Šalingová, poverená riaditeľka MŠ- Prílepy

[nggallery id=318]


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button