Aktuality

Ospravedlnenie!!!

poradna

Vzhľadom k tomu, že viem, aká nepokojná je situácia v Zlatých Moravciach, využívam túto možnosť na to, aby som uviedol na pravú mieru informáciu z piatka 11. januára, kedy bol v správach RTVS odvysielaný môj príspevok o používaní zbraní mestskými policajtmi v rôznych mestách na Slovensku. Moderátorka v úvode povedala, že: „…mestskí policajti v Zlatých Moravciach dostali nové zbrane. A to aj napriek tomu, že samospráva je v rozpočtovom provizóriu….“ Ani jedna z týchto informácií nepravdivá nebola, len ich spojenie mohlo vyznieť tak, že mesto za zbrane zaplatilo počas rozpočtového provizória. A to nie je pravda. Zbrane mesto kúpilo ešte v čase, keď v rozpočtovom provizóriu nebolo.

V Zlatých Moravciach som istý čas žil a tak viem, že boj medzi poslancami a primátorom, či primátormi je na dennom poriadku. V žiadnom prípade som nechcel prilievať olej do už aj tak rozhoreného ohňa. Príspevok vlastne ani o Zlatých Moravciach nebol a aj preto ma mrzí, že vyvolal v regióne takú odozvu.

Za nedorozumenie sa dotknutým stranám v mojom mene ospravedlňujem a ubezpečujem verejnosť, že nemám ani najmenší dôvod rozoštvávať samosprávu vo vašom meste.

S pozdravom a prianím pokojného roka 2013

Robo Petrík, redaktor RTVS.

[hr]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button