Aktuality

Rok 2013 = vzťahy, intuícia, pocity, pády, skúšky, rodina

poradna

 Poniektorí ľudia prorokovanému koncu sveta podľahli a vo svojom živote konali v prospech určitých opatrení, ktoré by ich ochránili alebo pomohli v pravdepodobnejšom prežití, alebo urobili spontánne rozhodnutia, ktoré možno už oľutovali. Iní sa nedali nijakým proroctvom Mayov, alebo rôznymi komerčnými katastrofickými scenármi zo svojich povinností odkloniť, ale takmer všetci boli v kútiku duše zvedaví na to, či predsa len nepocítia zmeny súvisiace s dňom 21.12.2012.

Tí, ktorí sú pravidelnými čitateľmi Tekovských novín a nášho „infa“ určite moju prácu, ktorou sa ľuďom už dva roky prihováram veľmi dobre poznajú. Celý čas kladiem dôraz na láskavý prístup k životu, nezištnú pomoc, odpúšťanie, úprimnosť, úsmev, vieru a sny, ktoré sú najpodstatnejšími hodnotami šťastia a spokojnosti. Ako jediný mestský informačný portál na Slovensku máme svoje vlastné, originálne týždenné a ročné horoskopy, ktoré pre Vás pripravuje redaktorka Mária Petrovičová a za pozitívne ohlasy na ne sme Vám neskutočne vďační.

Tajomstvo v časovom „zlome“ však nespočíva ani v konci sveta, ani v ukončení niečoho, či už zlého alebo dobrého. Pre ľudstvo nastalo odpočítavanie „nového“ veku, v ktorom sa sny, priania, strach alebo, bohužiaľ aj negativita myslenia každého jednotlivca stáva zhmotnenou skutočnosťou oveľa skôr ako tomu bolo doteraz.

Numerológiou a duchovným svetom sa zaoberám už veľmi dlho. Či vnímam život z pohľadu čísel , intuície alebo poznatkov získaných akýmkoľvek spôsobom, ten kto počúva svoje srdce, zo svojich chýb sa poúča a riadi svojimi pocitmi, každý, kto už dnes vie, že všetko sa vracia späť a kto stále verí v svoje túžby, každý kto dokáže všetko zlé i dobré prijímať s pochopením, mi dá za pravdu, aké podstatné miesto v živote človeka a hlavne v tomto roku má viera, láska, trpezlivosť, poctivosť a vedomie, že nič sa v našich životoch nedeje náhodou. Náhody neexistujú a všetko, čo sa udeje má svoj zmysel a účel.

Ak zhrniem predchádzajúci rok, bolo to náročné a zároveň prečisťujúce obdobie pre každého z nás, ktoré nás malo donútiť veci vnímať viac do hĺbky, prehodnotiť svoje vzťahy, na základe nich si uvedomiť, čo v skutočnosti chceme, ku komu patríme, čo nás robí naozaj šťastnými, začať si všetko vážiť, byť vďačnými za to čo máme a doslova nás donútilo spadnúť z ružových oblakov, z povrchnosti, pretvárky a faloše na zem, do reality. Pri tom sme v ňom veľakrát konali tak, že sme ani seba samých nespoznávali.

V tomto roku sa dostane zadosťučinenia všetkým dobrosrdečným, nesebeckým a trpezlivým ľuďom, ktorí v sebe neprestali živiť svoju nádej, aj keď boli a budú stále vystavení okolnostiam, ktoré ich ešte poriadne preskúšajú. Pretože rok 2013 je o skutočných životných hodnotách, pocitoch, intuícií a srdci. V každom z nás bude bojovať láska verzus rozum na to, aby sa naplnila jeho symbolika, ktorou je rodina, teplo domova, spokojnosť, pokoj v istote a v šťastí pre tých, ktorí sa správne rozhodnú a ktorí pochopia, že silené, vydupané a prikázané veci nefungujú za každú cenu.

Prichádza obdobie, ktoré nás donúti „vyliezť“ z materiálneho sveta a naučiť sa žiť a rozhodovať v súlade s prírodnými zákonmi.

Milí naši čitatelia!

Za redakciu Tekovských novín a webového portálu zlatemoravce.info Vám s Novým rokom prajem, silu, zdravie, spokojnosť, lásku a splnenie všetkých snov.

Všetkým „neveriacim a ešte bojujúcim Tomášom“ prajem pochopenie, precitnutie v dobre a čo najmenší pád, ktorý bude len poučením a zároveň šancou s návodom k novému šťastnému životu.

Šéfredaktorka TN Ľubomíra Rosinská

 [hr]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button