AktualityŠport

Slovenský pohár – západoregión

poradna

www.zlatemoravce.info

Mužstvo Saints Zlaté Moravce sa v sobotu 19.1januára 2013 zúčastnilo Slovenského pohára vo futsale ročník 2013. Ocitlo sa v kvalifikačnej skupine Západoslovenského regiónu, odkiaľ postúpilo medzi 4 najlepšie tímy západného Slovenska. V skupine sa stretlo s dvoma druholigovými mužstvami a to Futsal team Levice a ETNA Dragons Podolie, a okrem nich bol v skupine aj Profišport Trnava.

Výsledky mužstva Saints: Saints – ETNA Dragons Podolie 4:2

“Na úvod nás čakal účastník Open ligy (2. najvyššia súťaž na Slovensku), ktorý sa pohybuje v strede aktuálnej tabuľky. Až neskôr sa ukázalo, že tento zápas bol rozhodujúci, čo sa týkalo postupu. Do súpera sme sa hneď, od úvodu, pustili s obrovskou vôľou a odhodlaním poraziť ho. Za krátky čas sme sa ujali vedenia, ktoré sme neskôr zvýšili a potom už len kontrolovali výsledok. Súper mal v závere zopár svetlých momentov, keď odvolal brankára, ale vďaka výbornej obrane a istým zákrokom brankára sme vedenie o 2 góly udržali a zápas vyhrali. Na záver si dovolím tvrdiť, že súpera sme predčili vo všetkých herných situáciách a zaslúžene oslávili víťazstvo“, zhodnotil priebeh zápasu vedúci mužstva Miroslav Jurík.

Saints – Futsal team Levice – 1:7

„ V druhom zápase sme nastúpili proti mužstvu z Levíc, ktoré je aktuálne druhé v tej istej lige. Už na začiatku bolo jasné, že proti tomuto súperovi môžeme uspieť jedine pozornou obranou a rýchlymi protiútokmi. Táto taktika sa nám darila dodržiavať asi do 10. minút prvého polčasu, kedy nám súper strelil gól po nacvičenom signále z priameho kopu. Od tohto momentu sa na našu bránu valil jeden útok za druhým a aj skóre narastalo až sa zastavilo na čísle 7. Súper vyhral celkom zaslúžene“, skonštatoval Miroslav.

Saints – Profišport Trnava – 5:0.

„Na záver hracieho dňa nás čakal súper z Trnavy, ktorý dovtedy oba zápasy prehral rozdielom triedy. My sme vedeli, že na postup nám stačí aj prípadná remíza, ale nič sme nechceli podceniť a tak sme k zápasu aj pristúpili. Do polčasu sme súperovi strelili dva góly, ku ktorým sme v druhom polčase pridali ešte ďalšie tri a tak sme sa mohli tešiť z postupu“, dodal na záver vedúci mužstva.

Konečná tabuľka:
1. Futsal team Levice 9 b.
2. Saints Zlaté Moravce 6 b.
3. ETNA Dragons Podolie 3 b.
4. Profišport Trnava 0 b

Zostava mužstva: brankár – Lukáš Bošiak; Hráči v poli – Marek Horvát, Juraj Kunský, Miroslav Beňuš, Marek Solčiansky, Roman Žikavský, Peter   Kukla, Peter Vnad, Tomáš Gábriš, Marek Sperka, Marek Pecho; Tréner – Ivan Horvát, Vedúci mužstva – Miroslav Jurík

Final Four sa uskutoční 9.2. 2013, pravdepodobne v Novom meste nad Váhom. Všetci  fanúšikovia sú srdečne pozvaní!

Na záver poďakovanie vedúceho mužstva: „Chcel by som sa poďakovať ľudom, ktorí nám sponzorsky pomohli a to hlavne poslanec NRSR Marián Kéry, Jozef Čmiko a poslankyňa mestského zastupiteľstva Erika Babocká“.

-red-

[nggallery id=333]

[hr]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button