AktualityŠport

Titul majstra patrí Penguins

poradna

www.zlatemoravce.info

 

 

 

V nedeľu predpoludním 23. júna 2013 sa dohralo posledné sezónne kolo ligy v hokejbale. O titul majstra sa za určenia prísnejších podmienok uchádzalo 7 mužstiev: Benetton, Penguins, Gladiators, Lemons-Corgons, Žisako, Scorpions, Lipicany.

Vo finále sa stretol 9-násobný ligový majster Benetton a mužstvo Penguins, ktorým sa za štrnásť rokov svojej existencie titul majstra ešte získať nepodarilo. Po piatich finálových zápasoch nastal v lige doslova zvrat. Hralo sa na tri víťazné zápasy, ale až z piateho vzišiel celkový víťaz. Vzhľadom na odohrané zápasy v riadnom hracom čase, ktoré skončili remízou 4:4, rozhodol o konečnom výsledku v druhom predĺžení víťazný gól mužstva Penguins.

Penguins tak vyhrali na zápasy 2:3 p.p. / 5:6 / 5:2 / 8:1 / 5:4 p. p. a stali sa definitívne víťazmi Zlatomoraveckej hokejbalovej ligy sezóny 2012/2013.

Tohtoročná sezóna sa ukončila slávnostným ocenením najlepších hokejbalových mužstiev a hráčov, primátorom Petrom Lednárom 4. júla na Mestskom úrade.

Najlepším brankárom sa stal Tomáš Rajnoha (Penguins), najlepším strelcom a zároveň najproduktívnejším hráčom je Tomáš Segíň (Penguins), a titul najproduktívnejšieho hráča play-off ZMHL 2012/2013 získal Peter Šťastný (Benetton).

Konečné vyhodnotenie hokejbalovej ligy, sezóny 2012/2013:

1. miesto: Penguins, 2. miesto: Benetton, 3. miesto: Gladiators

 

http://penguinszm.webnode.sk/

 

Ľ. Rosinská

[nggallery id=441]

[hr]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button