AktualityNočný životSamospráva

MEGA DANCE FESTIVAL (videoreportáž)

poradna

Primátor ďakuje občanom za pochopenie pre tohtoročné letné hudobné podujatia s podporou a účasťou Mesta

Primátor Peter Lednár ďakuje všetkým obyvateľom Zlatých Moraviec a okolia za pochopenie pre  konajúce sa slávnosti pri príležitosti 900. výročia prvej písomnej zmienky o našom meste, ktoré sa oficiálne odštartovali 2. augusta prvým dvojdňovým letným festivalom Megadance.

Mesto Zlaté Moravce sa ospravedlňuje za hlučnejšie noci a zároveň upozorňuje všetkých občanov na ďalšie kultúrne podujatia počas leta 2013, ktoré je tento rok pre nás všetkých o to výnimočnejšie.

Dňa 9. augusta sa na amfiteátri bude konať ďalšia nočná diskotéková akcia pod názvom „Kali a Peter Pann“ DJ Radyho, 31. augusta sa môžu tešiť všetci milovníci na Rockový festival s vystúpením kapiel nášho regiónu. Ďalšej Megadance DJ Spirita sa jej fanúškovia dočkajú 27. septembra na motokárovej dráhe spojenej s dvojdňovými slávnosťami 900. výročia prvej písomnej zmienky o našom meste počas Jarmočných dní na Námestí Andreja Hlinku od 27. do 28. septembra 2013.

Poďme si spolu vychutnať Výnimočný rok s horúcim letom plného zábavy a hudby všetkých žánrov pre všetky vekové kategórie.

Ľ. Rosinská

[hr]

www.zlatemoravce.info

[hr]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button