AktualityPre detiPrílepy

Dovidenia prázdniny

poradna

Mestká časť Prílepy a jej Kolovrátok dopriali v posledné augustové dni potešenie aj tým najmenším. Dňa 21. augusta sa spoločne vydali aj v doprovode Mestskej polície na bicyklovú túru až na Prílepské vinice opekať a rozlúčiť sa tak s poslednými dňami letných prázdnin. Pre manželov Vencelových, všetkých dospelých dobrovoľníkov a Petra Valkoviča, ktorý prílepským deťom poskytol svoj viničný domček, nie je väčším zadosťučinením, ako úprimná radosť a smiech v detských očkách. Tú si prišiel vychutnať aj primátor Peter Lednár a samozrejme nechýbal ani poslanec MsZ tejto prímestskej časti Ivan Hritz.

Kiežby toľko šťastia, spontánnosti a radosti, ako sa rozdáva plným priehrštím na posledných akciách v Prílepoch, bolo na každom kroku kdekoľvek a kedykoľvek.

Za redakciu by som sa veľmi chcela úprimne poďakovať za nádherne prežité chvíle v Prílepoch s tak dobrosrdečnými, pohostinnými a láskavými ľuďmi, za vynikajúcu atmosféru a prejav úcty k nám, ako aj k ostatným ľuďom, ktorí sa sem preto vždy radi vrátia.

Ľubomíra Rosinská


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button