Pre detiŠkoly

Pekný deň na dopravnom ihrisku

poradna


Dňa 24. septembra 2013 sa deti z dvoch tried Materskej školy na Kalinčiakovej ulici zúčastnili návštevy dopravného ihriska v Zlatých Moravciach, kde si zopakovali pravidlá cestnej premávky. Do MŠ si ráno priniesli svoje bicykle a kolobežky a spolu s pani učiteľkami sa presunuli na dopravné ihrisko. Odborne sa deťom venovali dvaja mestskí policajti, náčelník PhDr. Marián Takáč a Stanislav Kováč, za čo im veľmi ďakujeme. Podrobne deťom vysvetlili, ako sa majú správať na ceste, funkciu dopravných značiek a dodržiavanie jazdy pri zapnutom semafore. Niektoré deti si vyskúšali aj prácu mestského policajta so spopterčíkom v ruke.
Po hodine jazdy už deti spokojne oddychovali a vymieňali si získané zážitky z dopravných situácií. Deti získali praktické zručnosti v jazde na bicykloch a kolobežkách po ozajstných križovatkách so svetelnou signalizáciou. Zažili nezabudnuteľné chvíle s kamarátmi a do svojej škôlky sa vrátili s úsmevom, s radosťou, s množstvom nových poznatkov, skúseností zo zaujímavo prežitého dopoludnia.

kolektív učiteliek MŠ – Kalinčiakova ul.

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button