Denné centrum

Výročná členská schôdza Centra nepočujúcich v Zlatých Moravciach

poradna

Primátor Peter Lednár bol srdečne pozvaný na Výročnú členskú schôdzu CN (Centrum nepočujúcich ANEPS (Asociácia nepočujúcich Slovenska) v Zlatých Moravciach, ktorej sa 5. apríla v priestoroch Denného centra zúčastnil. Súčasťou programu bola správa o činnosti za rok 2013, počas ktorého sa členovia stretávali vo svojich klubových priestoroch každú druhú nedeľu a niekedy aj podľa potreby členov. Uskutočňovali rôzne akcie, na ktorých sa zúčastňovali aj iní nepočujúci z rôznych kútov Slovenska. Tiež sa zúčastňovali akcií usporiadaných CN ANEPS v rámci Nitrianskeho kraja a zároveň v klube získavali potrebné informácie, ktoré nie sú pre nepočujúcich inak dostupné. Na schôdzi boli priebežne spomenuté niektoré akcie, na ktorých sa zúčastnili (šípkarské turnaje, preteky na motokárach, turnaj v bowlingu, posedenia pri príležitostiach životných jubileí členov, turnaj nepočujúcich šachistov, posedenie z príležitosti Úcty k starším, Mikuláša a rozlúčka so starým rokom).

Jedným z bodov schôdze bol plán činností na rok 2014 a správa o hospodárení za rok 2013. Záver patril poďakovaniam za každú pomoc, či aktívny prístup výboru a členov CN ANEPS Zlaté Moravce ku všetkým akciám, ktoré sa v roku 2013 uskutočnili a nebolo ich málo.

Spracovala M. Petrovičová


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button