Aktuality

Nové červeno-biele priechody pre chodcov

poradna

Z dôvodu zvýšenia bezpečnosti chodcov sa od 28. apríla do 30. apríla 2014 na mestských cestných komunikáciách v Zlatých Moravciach realizovala obnova vodorovného dopravného značenia piatich priechodov pre chodcov s aplikáciou červeného a bieleho štrukturovaného plastu.

Dvojfarebne boli vyznačené najviac frekventované priechody, na ktorých je potrebné zachovávať väčšiu obozretnosť: pri ZŠ – Pribinova ul., pri SOŠ technickej – Ul. 1. mája, pri ZŠ cirkevnej – Ul. 1. mája, pri MsÚ – Ul. 1. mája, pri HM Tesco – Duklianska ul.

Po ukončení prác na priechodoch pre chodcov sa systematicky pracuje na obnove ostatného vodorovného značenia na mestských cestných komunikáciách.

Zhotoviteľom je Združenie Lemus v súlade so zadávateľom – Mesto Zlaté Moravce a Krajským dopravným inšpektorátom. Životnosť špeciálneho červeného a bieleho náteru, ktorý bol použitý na označenie priechodov pre chodcov je 4 až 5 rokov.

Ľ. Rosinská

informácie poskytol referent dopravy Oddelenia investičnej výstavby a hospodárskej činnosti MsÚ Emil Hudák


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button