AktualityPre detiŠkoly

Na výlete v Zubrej obore

poradna

Deň 2. jún 2014, by sme v MŠ „Slniečko“ mohli nazvať výletným, pretože celá škôlka, okrem pani kuchárok, ktoré chystali chutný obed, sa zúčastnila výletov. Staršie deti navštívili Nitru a mladšie deti zubry.

Ráno prišli deti s veľkým úsmevom a radosťou do materskej školy, pretože sa tešili, že pocestujú autobusom na výlet. Počasie síce nebolo slnečné, ale prijateľné na cestovanie – ani teplo, ani zima. V Zubrej obore nás milo privítala teta, ktorá sa stará o zubry. Prišli sme práve v čase ich kŕmenia. Deťom sa veľmi páčili obrovské zvieratá. Niektoré ich už videli spolu s rodičmi, väčšina však prvýkrát. Po prehliadke zubrov si deti posadali do altánkov na lavičky a zjedli všetko čo im nachystali kuchárky a mamičky do ruksakov. Keď už boli brušká plné , deti sa vyšantili na lúke, zahrali sa hry a s prázdnym batohom sa mohli vydať na cestu cez horu k autobusu. Počas cesty poznávali okolité rastliny, huby, pozorovali drobný hmyz, počúvali spev vtákov, videli srnku.

Do MŠ sme sa vrátili s peknými zážitkami zo Zubrej obory.

kolektív učiteliek z MŠ na Kalinčiakovej ulici

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button