AktualityPozvánky

Mizuno Beach Volley Marathon v Bibione

poradna

V termíne 5. až 14. septembra 2014 organizujeme zájazd do Talianska, kedy sa uskutoční špičková športová udalosť Mizuno Beach Volley Marathon, na ktorom sa zúčastňuje viac ako 10 000 športovcov všetkých národností.  Ide o najväčší  Open – turnaj tohto druhu s 250 ihriskami  postavenými na pláži pre hráčov všetkých úrovní a vekových kategórií. Celková víťazná suma je 26 700 €. Pre účastníkov sú pripravené rozmanité večerné podujatia, prvotriedne diskotéky a predovšetkým Septemberfest, kde je pohostenie aj ochutnávky vín zdarma.

Septemberfest je podujatie, ktoré sa koná pre hostí už 31. krát s dobrým vínom a typickými domácimi produktami. Dobrú atmosféru zabezpečuje množstvo live-vystúpení. Pre deti je pripravených veľa atrakcií a podujatí. Slávnosť končí prekrásnym ohňostrojom nad morom.

Ubytovanie je priamo na pobreží, doprava, ubytovanie, poistenie a plážový servis činí 168 €.

Registrácia na Mizuno Beach Volley Marathon prebieha individuálne cez internet. V tomto termíne prebieha na pláži zároveň masové športové podujatie Beach Fitness.

V prípade záujmu si môžu účastníci prezrieť historický ostrov Grado, mesto Palmanova a ostrov Barbana zasvätený Panne Márii.

Viac informácií na: http://beachvolley.it/en/beach-volley-marathon-home/ alebo na t.č.: 0904 206 679

-red-


VIDEOPOZVÁNKA NA ROVKOVÝ FESTIVAL 2014


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button