Aktualityi-Business

Na pôde pri zimnom štadióne vyrastie nové obchodné centrum

poradna

V posledných dňoch mnohí registrovali vrtnú súpravu pri Zimnom štadióne v Zlatých Moravciach, kde prebiehali geologické práce. Tieto práce boli predzvesťou realizácie projektu výstavby obchodného centra, ktoré sa má na tomto mieste nachádzať.

Majú ho postaviť firmy Queen Invest, s.r.o. a Ardis a.s. Po stretnutí zástupcu spoločnosti Ardis Mgr. Miroslava Vrbana s primátorkou Zlatých Moraviec Ing. Serafínou Ostrihoňovou, sa obe strany dohodli na vzájomnej spolupráci a ústretovosti Mesta, bez ktorej nie je možné projekt zrealizovať.

V nákupnom centre majú byť obchodné prevádzky s elektronikou, textilom, obuvou, rôznymi potrebami a spotrebičmi pre domácnosť, lekáreň, kaviareň a obchodný reťazec, ktorý svoje zastúpenie v meste Zlaté Moravce ešte nemá. Jeho výstavbou sa vytvorí dostatočné množstvo parkovacích miest pre väčšie pohodlie návštevníkov a svoju prácu tak môže získať približne 120 ľudí.

Firma Ardis sa podpísala v meste Zlaté Moravce pod výstavbu Hypermarketu Tesco a okružnej križovatky pri Tekove.

Ľubomíra Rosinská


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button