AktualityŠkoly

Zápis do prvých ročníkov základných škôl

poradna

Zápis do prvých ročníkov sa uskutočňuje podľa nasledovného VZN:

VZN č. 2/2010 o určení miesta a času zápisu dieťaťa na plnenie povinnej školskej dochádzky v základnej škole, ktorej zriaďovateľom je mesto

§ 3

povinnosť zákonného zástupcu dieťaťa

1. zákonný zástupca dieťaťa je povinný prihlásiť dieťa na plnenie povinnej školskej dochádzky v základnej škole v školskom obvode, v ktorom má dieťa trvalý pobyt, ak zákonný zástupca pre svoje dieťa nevyberie inú základnú školu.

2. zákonný zástupca dieťaťa je povinný vykonať zápis v dňoch od 15. januára do 15. februára, ktorý predchádza začiatku školského roka, v ktorom má dieťa začať plniť povinnú školskú dochádzku.

§ 4

Miesto a čas zápisu

1. zápis sa vykoná v priestoroch základných škôl – utorok – štvrtok v prvom týždni februára v čase od 09.00 hod. do 16.00 hod.

2. zákonný zástupca je povinný pri zápise uviesť tieto údaje:

– meno a priezvisko, dátum narodenia, rodné číslo, miesto narodenia, národnosť, štátne občianstvo, trvalé bydlisko dieťaťa,

– meno a priezvisko, adresu zamestnávateľa, trvalé bydlisko zákonných zástupcov

ZŠ Pribinova

Riaditeľstvo ZŠ, Pribinova 1, v Zlatých Moravciach oznamuje, že zápis do 1. ročníka ZŠ sa uskutoční v dňoch 3. a 5. februára 2015 od 9.00 h do 16.00 h a 4. februára 2015 od 9.00 h do 13.30 h na prízemí budovy v kabinete výchovného poradcu. Dňa 4. februára 2015 od 14.00 h do 17.00 h v novej budove.

Na zápis príde dieťa v sprievode rodiča (zákonného zástupcu) s rodným listom. Zápisu sa zúčastnia deti narodené do 31. augusta 2009 a deti, ktoré mali v šk. roku 2014/15 odklad povinnej školskej dochádzky.

Ak má dieťa nejaké obmedzenie, zákonný zástupca pri zápise predloží posudok odborného zariadenia. V prípade záujmu môže rodič zaplatiť za školské pomôcky 11 € a zošity k šlabikáru cca 6 €.

Zároveň ste srdečne pozvaní na Veľký zápis s tvorivými dielňami, ktorý sa uskutoční 4. februára 2015 od 14.00 h – 17.00 h v novej budove.

Mgr. Lenka Herdová, riaditeľka školy

ZŠ Mojmírova

Základná škola, Mojmírova 2, v Zlatých Moravciach oznamuje, že individuálny zápis do 1. ročníka ZŠ sa uskutoční od 5. do 13. februára 2015 na riaditeľstve školy. Je potrebné, aby sa zápisu zúčastnilo dieťa s rodičom a zároveň priniesť rodný list dieťaťa, občiansky preukaz zákonného zástupcu a 7 € na súbor zošitov s predtlačou.

Zápisný list si môžete vytlačiť (vypísať) z  www.zsmojzm.edupage.sk a priniesť so sebou.

e-mail:  mojmirovazs@gmail.com

Zároveň ste srdečne pozvaní na Slávnostný zápis do 1. ročníka, ktorý sa bude konať 4. februára 2015 v pavilóne „C“ o 15.00 h.

Mgr. Viera Striešková, riaditeľka školy

ZŠ Robotnícka

Základná škola, Robotnícka 25, Zlaté Moravce Vás srdečne pozýva na Slávnostný zápis do 1. ročníka, ktorý sa uskutoční 4. februára 2015 o 15.00 h na 1. poschodí. Tešíme sa na Vás!

Zápis bude pokračovať od 5. do 13. februára 2015 od 9.00 h do 14.00 h u riaditeľky ZŠ. Na zápis príde dieťa v sprievode zákonného zástupcu. Je potrebné priniesť rodný list dieťaťa, občiansky preukaz zákonného zástupcu a 7 € na súbor zošitov s predtlačou.

Mgr. Jana Dudášová, riaditeľka školy

ZŠ sv. Don Bosca

Základná škola sv. Don Bosca, Zlaté Moravce Vás pozýva na zápis do 1. ročníka, ktorý sa uskutoční 4. a 5. februára 2015 od 13.30 h do 17.00 h v budove školy. Prineste si so sebou občiansky preukaz, rodný list dieťaťa a poplatok 15 € za učebné pomôcky. Na zápis príďte aj s budúcim prvákom.

Škola ponúka: kvalitné vzdelanie, bezpečné prostredie, rodinnú atmosféru, kresťanskú formáciu, výučbu cudzích jazykov, počítačové učebne, školský klub detí, krúžky, interaktívne vyučovanie.

Viac informácií o škole sa dozviete na:  http://zsbosco.edupage.org. Tešíme sa na Vás!

Ing. Marta Lazúrová, riaditeľka školy


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button