Aktualityi-Business

Rokovanie s Bauerom

poradna

Dňa 13. januára 2015 sa konalo stretnutie so zástupcami Bauer Gear Motor Slovakia, s.r.o. – director Quality Bauer Group IMS Manager Peter Cagáň a Manager Lean Administration, Richard Orgoník – a primátorkou mesta Zlaté Moravce Serafínou Ostrihoňovou. Stretnutia sa zúčastnil aj prednosta Mestského úradu Miroslav Šlosár a vedúci Oddelenia výstavby Štefan Nociar.

Účelom stretnutia bolo rokovanie ohľadne dodávky pitnej vody do areálu priemyselného parku. Do konca marca je potrebné vyriešiť zazmluvnenie nového správcu vodovodného systému, aby  podnik, v ktorom pracuje niekoľko stoviek ľudí zlatomoraveckého regiónu a ktorý si svoje záväzky svedomite plní, mohol fungovať bez citeľných zmien a prekážok.

V záujme primátorky je byť nápomocnou pri riešení tohto problému v rámci svojich možností a kompetencii, aby boli nájomcovi poskytované čo najvhodnejšie podmienky k podnikaniu a ďalšiemu spokojnému užívaniu priestorov do budúcna, v istote a stabilite.

Tento stav sa týka ďalších siedmych odberateľov, firiem, pôsobiacich v areáli priemyselného parku.

Ľubomíra Rosinská

www.zlatemoravce.info


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button