AktualityPodujatiaPre deti

Kúzelný karneval s kúzelníkom Wolfom

poradna

V skutku čarovné popoludnie si užil každý, kto sa v nedeľu 15. februára zúčastnil Kúzelného karnevalu v Mestskom stredisku kultúry a športu. Kultúrne podujatie bolo pripravené pre všetky deti, ktoré majú radi zábavu a kostýmy tvoriace neoddeliteľnú súčasť každého karnevalu. Čarovnú paličku a plné priehrštie tajomných kúziel si pre najmenších, ale aj rodičov pripravil kúzelník Ben Wolf. Po jeho uvedení Klaudiou Ivanovičovou sa mohlo spustiť predstavenie plné vtipu, uvoľnenosti a predovšetkým smiechu. Jeho skvelý prístup k publiku strhol k potlesku všetkých vrátane prítomnej primátorky Serafíny Ostrihoňovej. Deti sa po celý čas aktívne zapájali do spoločných kúziel, ktoré vždy vyšli, síce opakovane, ale predsa na výbornú. Tí odvážnejší sa pustili do spolupráce priamo na pódiu, kde zohrali skvelú úlohu asistentov a za odmenu dostali psíka, mačku alebo srdiečko vyrobené z balóna.

Po kúzelníckom vstupe sa za sprievodu chytľavej hudby všetky deti roztancovali a predviedli svoje masky v plnej kráse. Spomedzi snaživých a na jednotku tancujúcich detí bol vybratý najlepšie tancujúci chlapec, ktorý mal moderné tance doslova v nohách. Ešte pred samotným vyhodnotením najlepšej masky si spolu s deťmi zatancovali dobre naladení rodičia. Top maskou nedeľňajšieho karnevalu, ktorej cenu odovzdala primátorka, sa stalo hrozno. Primátorka zagratulovala nielen výhercovi, ale aj všetkým deťom, ktoré sa príjemného, a hlavne kúzelného, popoludnia aj so svojimi rodičmi zúčastnili. Zároveň pri odchode rozdávala lízatká, ktoré boli spolu s posledným, spoločným a záverečným tancom príjemnou a sladkou bodkou stretnutia.

M. Petrovičová

facebook
facebook


[wysija_form id=”3″]


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button