Kultúra

Aktuálne výstavy obrazov sú pastvou pre oči

poradna

Výstavu obrazov mladého výtvarníka a ekológa Štefana Ďuroviča, ktorá prebieha v priestoroch na prízemí v MSKŠ, si môžete prísť pozrieť do 13. marca v čase od 8.00 h do 16.00 h. Štefan Ďurovič maľuje krajinky, zátišia, mestá, prírodu, zvieratá, portréty, rodinné domy a dokonca robí aj maľby na stenu. Ak si chcete pozrieť jeho diela, ste srdečne vítaní. V prípade, že vás jeho tvorba zaujme a zatúžite po obraze podľa vlastného želania, neváhajte ho osloviť.

facebook.com/Obrazy.Stefan.Durovic/timeline

V priestoroch Mestského múzea v Zlatých Moravciach je sprístupnená výstava výtvarných diel Alice Remišovej – Kvety, ktorá bola slávnostne otvorená v nedeľu 1. marca. Témou vystavovaných výtvarných diel sú kvety, ktoré vás na plátne očaria nielen svojou pestrosťou, ale aj precíznosťou. Inšpiráciou, ktorá viedla k vytvoreniu týchto obrazov, bol pre autorku pohľad do svojej záhradky. To, aké kvety v nej môžete nájsť,  máte možnosť pozrieť si do 30. marca počas pracovných dní od 8.00 h do 16.00 h (obed: 11.30 -12.00).

-mp-


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button