AktualityPozvánkyŠport

Turnaj amatérov o putovný Pohár mesta Zlaté Moravce.

poradna

Apríl máme predo dvermi, a s ním prvá akcia novovzniknutého Občianskeho združenia Zlaté Moravce. Naši ligisti a extraligisti sa rozhodli priblížiť tento šport aj Vám a usporiadali sme prvý ročník turnaja amatérov o putovný Pohár mesta Zlaté Moravce.

V živote si šípky nedržal?

Nepoznáš pravidlá?

Nevadí…náš tím extraligových hráčov je pripravený Vás usmerniť a pomôcť Vášmu tímu k celkovému víťazstvu. Prebuďte v sebe bojovného ducha a príďte si vyskúšať hru, ktorá má v našom meste už bohatú tradíciu.

Máme prihlásených už niekoľko 4 – členných družstiev – prekvapením sú aj avizované družstvá z vedenia mesta, veríme, že to nevzdajú a prídu .

Trochu k pravidlám.

logo_sipkariOrganizátori pripravili tzv. obojstranný pavúk (dievčatá nebojte sa nejde o žiaden hmyz, nebudú sa nám v Oceáne premávate pavúky), t.j. každé družstvo hrá minimálne dva zápasy. Budeme hrať hru s názvom 301 Single Out, čo v preklade znamená, že každý hráč bude mať na začiatku 301 bodov a ide o to, kto prvý dosiahne 0 na terči, ten vyhráva…Samozrejme, šípky a terče sú Vám k dispozícii, okrem iného náš kuchár Vám pripraví vynikajúci a povestný gulášik….víťazi sa môžu tešiť na ceny. Tak neváhajte a príďte, či už si zahrať, alebo len povzbudiť ten Váš tím….tešia sa na Vás – Vaši a naši šípkari.

Informácie nám budú pribúdať na našej stránke www.zm-darts.sk.

Henrieta Jančovičová Holá


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button