AktualityOznamy

Oznámenie pre právnické a fyzické osoby

poradna

Mesto Zlaté Moravce, v záujme ochrany zdravých podmienok, zdravého spôsobu života občanov, v zmysle zákona NR SR č. 355/2007 Z. z. o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia a o zmene a doplnení niektorých zákonov, vychádzajúc z potreby koordinácie (zníženie počtu hlodavcov, najmä potkanov), oznamuje, že celoplošná deratizácie na území Mesta Zlaté Moravce sa vykoná 1. apríla do 30. apríla 2015.

Fyzické osoby – podnikatelia a právnické osoby sú povinné vykonať deratizáciu v ich alebo nimi spravovaných objektoch, v okolí kanalizačných vstupov (šácht) a areáloch určených na podnikanie a bývanie, vrátane objektov školských a zdravotníckych zariadení, zariadení sociálnych služieb, bytových a polyfunkčných domov, skladov a skládok odpadov, fyzické osoby – podnikatelia a právnické osoby deratizáciu môžu uskutočňovať výlučne prostredníctvom firiem oprávnených na profesionálne vykonávanie regulácie živočíšnych škodcov.

Fyzické osoby – občania sú povinné vykonať deratizáciu v pivničných priestoroch, v rodinných domoch a i. objektoch určených na bývanie pre vlastnú potrebu a na pozemkoch využívaných na chov hospodárskych zvierat, fyzické osoby – občania deratizáciu môžu vykonať aj svojpomocne komerčne dostupnými prípravkami, ktoré sú určené a schválené na predmetný účel.

Oddelenie investičnej výstavby a hospodárskej činnosti MsÚ


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button