AktualityPre deti

Mesto privítalo do života malých Zlatomoravčanov

poradna

Poslankyňa PaedDr. Klaudia Ivanovičová sa v sobotu 12. septembra v priestoroch obradnej siene MSKŠ prihovorila k pozvaným rodičom detí, ktoré boli Mestom Zlaté Moravce v tento deň privítané do života.

Prvotné slová poukazujúce na krásu obdobia, v ktorom prichádza do rodiny očakávaný malý človiečik, patrili Tatiane Kováčovej. Vyzdvihla krásu radostnej udalosti, pri ktorej boli deti, ako noví občania nášho mesta, slávnostne a s úctou uvedení do ďalšieho života. Atmosféru radostného dňa umocnilo dojemné hudobné vystúpenie Soni Meňhertovej a Gejzu Hlavatého.

K úprimným a pohládzajúcim slovám príhovoru apelujúceho na dôležitosť prirodzene sa umocňujúceho puta, ktoré vzniká medzi deťmi a rodičmi, pridala pani poslankyňa deťom do vienka aj osobné blahoželanie v znení: „Želám Vám veľa zdravia, radostné a pokojné detstvo vo Vašom rodinnom kruhu.“ S veľavravným dodatkom venovaným rodičom: „Nech Vám rastie k potešeniu, radosti a hrdosti.“

Pozvanie prijali a k zápisu do Pamätnej knihy mesta po príhovoroch a predstavení „ratolestí“ matrikárkou Evou Chrenovou pristúpili rodičia prítomných detí:

Lea Ághová, Timea Čekmeová, Eliška Frajková, Alex Hindický, Timea Hollerová, Sebastián Horváth, Hugo Hudec, Ema Chrenková, Rebeka Kadoríková, Ela Končálová, Andreas Kráľ, Peter Krčmár, Kristína Kusalová, Lukáš Madola, Eliška Páleníková, Linda Poliaková, Simon Pupák, Samuel Roman, Nela Stolárová, Dávid Strapko, Michaela Šabíková, Timotej Šíra, Jakub Škula, Filip Šútor, Viktória Valachová.

Okrem úprimných prianí poputovali do rúk rodičov potešujúce pozornosti v podobe kvietku, rozprávkovej knižky a finančného daru, odovzdané Klaudiou Ivaničovou a riaditeľkou MSKŠ Simonou Holubovou.

„Milí rodičia, želám Vám i Vašim deťom do ďalšieho života veľa zdravia, šťastia a rodinnej pohody. Vašim deťom želám, aby vyrastali obklopené láskou svojich rodičov. Nech sú všetky ďalšie dni vášho života prehriate radosťou, vzájomným porozumením a láskou,“ srdečne sa rozlúčila Tatiana Kováčová záverečnými slovami, ku ktorým sa pripájame aj my.

M. Petrovičová

viac foto FACEBOOK
viac foto FACEBOOK


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button