AktualityŠkoly

Mikuláš v materskej škole Štúrova

poradna

Mikuláš sa aj tento rok prišiel presvedčiť do materskej školy Štúrova, aké sú tam šikovné deti. A neprišiel sám, ale mal aj svojich verných pomocníkov – čerta a anjela. O šikovnosti malých škôlkarov sa dozvedela aj Elza z Ľadového kráľovstva, ktorá prišla deti potešiť a zaspievala im pieseň.

A aby mohol Mikuláš deti odmeniť balíčkami, pochválili sa mu všetkým, čo si pre neho pripravili. Rodičia, starí rodičia, súrodenci a známi – všetci prišli podporiť škôlkarov a odmeniť ich za ich krásne vystúpenia potleskom.

Rodičia, pod vedením Mgr.Tuhej, zorganizovali vianočnú burzu, kde predávali svoje výrobky a tým podporili svoje deti v materskej škole. Sponzorským darom prispeli aj pán J. Sámel- Žitavany a pán F. Kabát- Prílepy. Ďakujeme !!!

Rovnako ďakujeme aj zastupujúcej pani riaditeľke Ing. Eve Hornej, ktorá pozvala deti na vítanie Mikuláša na Obchodnej akadémií.

Vianočný stromček, zimná výzdoba, vôňa punču – to všetko nám pripomína, že prichádzajú najkrajšie sviatky v roku – VIANOCE.

Celý kolektív materskej školy Štúrova Vám praje krásne vianočné sviatky, veľa zdravia, spokojnosti a príjemné sviatočné chvíle strávené so svojimi najbližšími.

KRÁSNE VIANOCE praje kolektív materskej školy ŠTÚROVA


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button