AktualityPre deti

Privítanie nových občanov mesta

poradna

Mesto Zlaté Moravce pozvalo rodičov spolu s deťmi narodenými v období od 1. júla do 30. novembra na vykonanie slávnostného zápisu spojeného s privítaním týchto detí do života.

Zápis sa konal 19. decembra už tradične v obradnej miestnosti Mestského strediska kultúry a športu, úvodom ktorého všetkých krásnymi slovami opisujúcimi radosť z pribudnutia očakávaného malého človiečika do rodiny privítala Tatiana Kováčová.

Na svet ho privíta nielen mama a otec, ale aj príbuzní, priatelia, známi a rovnako ho slávnostne privíta aj Mesto, ako nového občana Zlatých Moraviec.

Radostná udalosť bola umocnená peknou básňou, ktorú predniesla poslankyňa a programová manažérka MSKŠ Klaudia Ivanovičová a spevom Tatiany Kováčovej doprevádzanej Gejzom Hlavatým hrou na keyboard.

Príhovor pri tejto príležitosti predniesla zástupkyňa primátora Marta Balážová, ktorá uviedla, že dieťa je najkrajším a najvzácnejším darom naplňujúcim a obohacujúcim naše dni a každé narodenie dieťaťa považuje za malý zázrak. Zároveň rodičom, ako aj samotným deťom, do budúceho života popriala všetko len to dobré. Súčasťou privítania boli aj osobné gratulácie a odovzdanie kvetu spolu s finančným darom.

K slávnostnému zápisu pristúpili a do Pamätnej knihy sa podpísali pozvaní rodičia menovaných detí: Benita Beľová, Maximilián Čičo, Dalibor Hudec, Martin Chren, Jakub Ivanič, Alexander Jankulár, Adrián Koller, Sofia Kováčová, Sofia Laurincová, Marcus Madola, Nina Malá, Daniel Mandák, Karin Mrozeková, Alžbeta Némová, Chloe Sofia Pániková, Benjamín Petrovič, Damián Pilčík, Oliver Rajtar, Giovanni Stojka, Timea Taligová, Natália Vargová.

M. Petrovičová

viac foto: FACEBOOK
viac foto: FACEBOOK


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button